Tugce din serialul "Dragoste si secrete", iubire ca-n filme cu unul dintre cei mai sexy cantareti din Turcia! Iata cum au fost surprinsi impreuna cei doi indragostiti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2022, 09:21
video Foto(9)

Zehra Yilmaz (Tugce din serialul "Dragoste si secrete") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Tugce din serialul "Dragoste si secrete", iubire ca-n filme cu unul dintre cei mai sexy cantareti din Turcia! Actrița Zehra Yilmaz s-a născut in 1994, in Anamur, Turcia. Cand avea varsta de 4 ani, parintii sai s-au mutat în orașul Baku din Azerbaidjan. Zehra a copilărit acolo si a urmat cursurile Colegiului Rus de Arte. La 17 ani s-a mutat în Istanbul pentru a-și continua studiile.
A absolvit Universitatea Marmara, Departamentul Radio, Televiziune și Cinema și a primit lecții de actorie la Atelierul de actorie Cüneyt Sayıl.

Frumoasa actrita vorbeste fluent turca, azera, rusa și engleza.

Tugce din serialul "Dragoste si secrete", iubire ca-n filme cu unul dintre cei mai sexy cantareti din Turcia!

Zehra Yilmaz a devenit cunoscuta cu rolul Rana, in 2016, din serialul Bodrum Masali. A urmat cursurile Universitatii Marmara si cursurile de actorie ale Cüneyt Sayın Acting.
Anul trecut a fost cooptata in distributia serialului "Dragoste si secrete", unde o interpreteaza pe Tugce, prietena tradatoare a Sevdei, cea care “vinde” increderea celei mai bune prietene pentru a-si ajuta mama.

Citeste si: "Dragoste si secrete" actori: distributie completa

Citeste si: "Dragoste si secrete" live: cum poti urmari serialul online

Zehra Yılmaz traieste o frumoasa poveste de dragoste cu cântărețul turc de muzică pop Cem Belevi, pe care l-a cunoscut in urma cu trei ani. Cei doi indragostiti sunt impreuna de trei ani si nu rateaza niciun moment de a-si face declaratii de iubire, inlcusiv pe retelele sociale. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zehra Yilmaz, alias Tugce, din serialul fenomen "Dragoste si secrete", a implinit, de curand, 26 de ani si a avut parte de o mare surpriza!

Pe malul marii, printre lumanari, cu flori, intr-un cadru de vis, desprins parca din filmele americane, tanara actrita a fost ceruta in casatorie.

"Marry Me!" (n.r. Casatoreste-te cu mine!) erau cuvintele scrise cu litere mari, luminoase, pe care iubitul actritei, Cem Belevi, un indragit cantaret si actor din Turcia, in varsta de 33 de ani, i le-a scris iubitei sale.

Tanara actrita a acceptat si au sarbatorit atat logodna, cat si ziua de nastere pe un yaht, alaturi de prieteni, printre care si indragitii Ozgu Kaya, Sevda din serial, si iubitul acesteia Burak Serdal Sanal, cel care il interpreteaza pe Pilot.

Vezi mai multe imagini aici.

Puteti urmari serialul Dragoste si secrete si online, de luni pana vineri, de la 20:00, pe Kanal D live!

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.