Tugce din serialul "Dragoste si secrete", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul celebrei actrite Zehra Yilmaz, cand nu se afla pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2020, 14:38
Tugce din serialul "Dragoste si secrete", surprinsa fara machiaj! Foto(7)
Tugce din serialul "Dragoste si secrete", surprinsa fara machiaj!

Actrita Zehra Yilmaz a recurs la cateva schimbari de look inainte de a incepe filmarile pentru serialul "Dragoste si secrete".

Cine este Tugce din serialul Dragoste si secrete", in viata reala?

Zehra Yilmaz s-a nascut in 1994, in Anamur, in Turcia. Pe cand avea doar patru ani, parintii sai au decis, prin prisma locurilor de munca, sa se mute in orasul Baku din Azerbaidjan. Zehra Yilmaz si-a petrecut copilaria in Baku si a urmat cursurile Colegiului Rus de Arte. Cand avea varsta de 17 ani Zehra si parintii sai au revenit in Turcia si au decis sa se stabileasca in Istanbul pentru ca fiica lor sa-si continue studiile.



Zehra Yilmaz a absolvit cu succes Facultatea de Televiziune si Cinema, in cadrul Universitatii Marmara si a luat lectii private de actorie la Atelierul de actorie Cüneyt Sayil.

Tugce din serialul "Dragoste si secrete", surprinsa fara machiaj!

Zehra Yilmaz a debutat cu rolul Rana, in 2016, din serialul Bodrum Masali, care i-a adus primul pas catre celebritate. In 2019 a fost cooptata in distributia serialului "Dragoste si secrete", unde a primit un rol negativ, dar a dovedit rapid ca il poate juca impecabil.

Tanara actrita o interpreteaza pe Tugce, prietena tradatoare a Sevdei, cea care “vinde” increderea celei mai bune prietene pentru a-si ajuta financiar mama.

Filmografie: 

2016 – Bodrum Masali
2017 – Kara Yazı
2017-2018 – Cennet’in Gözyaslari
2019 – Kimse Bilmez
2020 – Gençliğim Eyvah

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tugce din serialul "Dragoste si secrete", iubire ca-n filme cu unul dintre cei mai sexy cantareti din Turcia! Iata cum au fost surprinsi impreuna cei doi indragostiti!

Zehra Yilmaz a cucerit rapid publicul din Turcia si de peste hotare, in primul rand datorita talentului ei nativ si in al doilea rand datorita frumusetii sale naturale extrem de apreciata.

Tanara actrita a marturisit de nenumarate ori ca este deja obisnuita cu machiajul de scena, extrem de incarcat, caruia ii rezista datorita tenului ei rezistent.

Aceasta a dezvaluit ca adora sa perioadele in care nu are proiecte si nu este nevoita sa recurga la make up. Aceasta se poate mandri cu un ten impecabil, in ciuda tuturor machiajelor folosite in ultimii ani. Iata cum arata atunci cand apare in fata camerelor de filmat:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.