Tuica si cazanul LA CONTROL! Taranii s-au trezit cu Politia la usa. Sunt ACUZATI de evaziune fiscala VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:17

Faceti cunostina cu doi dintre "asa zisii" evazionisti din comuna Fitionisti, raiul tzuicii si al vinului.

Pana mai ieri, localnicii de aici isi vedeau de treaba in jurul butoaielor si cazanelor in care pregateau licoarea minune. Acum politia le bate la usa si ii avertizeaza ca incalca legea, deoarece codul fiscal nu le permite sa detina mai mult de 50 de litri de alcool fara sa plateasca accize.

 

De cand a auzit ca e evazionista fara voia ei, tanti Maria nu mai are liniste, mai ales ca via si cei cativa pruni din livada sunt aur curat pentru ea.

 

Un alt batran din sat, mai slab de inima, n a rezistat cand s-a trezit cu politia si garda financiara pe batatura. Bietul om a cazut din picioare de emotie si acum zace la pat.

 

Ca si cand nu ar fi fost de ajuns, batranul a aflat ca mai are de platit si vreo 40 de milioane de lei pentru ca echipele de control l-au gasit cu peste 100 de litri de vin, pentru care nu platise accize.

 

Si ca sa fie siguri ca batranul nu va mai transforma nicio pruna in tuica, oamenii legii i-au pus sigiliu pe cazanul din pivnita.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Nemultumirea oamenilor e cu atat mai mare cu cat spun ei, organele legii au incercat butoiul cu degetul.

 

Nici primarul din localitate nu este de acord cu razia la tuica. Spune ca oameni au facut o viata intreaga tuica la cazan si nu i-a intrebat nimeni. Acum  sunt pusi in fata codului fiscal pe care nu reusesc sa-l descifreze nici inainte nici dupa cateva paharele de tarie.

 

Evazionisti sau nu, cert este ca Fitionestenii au ajuns subiecti in peste 30 de perchezitii si dosare deschise la judecatoria Panciu.

 

Nici macar sfantul paharel nu ii va face sa uite pe bieti oameni ca pentru orice cantitate mai mare de 50 de litri trebuie sa plateasca acciza de 750 euro la 100 litri de alcool pur.