Tulay din serialul "Povestea noastra", uluitor de sexy! Iata cum a stralucit frumoasa Nesrin Cavadzade, pe covorul rosu, in cadrul unei gale importante!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 21:55
video Foto(7)

Nesrin Cavadzade este una dintre cele mai talentate si atragatoare actrite ale momentului in Turcia.

Nesrin Cavadzade s-a nascut in 1982, in Baku, in Azerbaidjan. La varsta de 11 ani s-a mutat impreuna cu familia in Istanbul, unde, mai tarziu, a absolvit Facultatea Teatru si Film. 

In timpul facultatii, talentata tanara a regizat cinci filme de scurt metraj. In 2007 a jucat in filmul "Dilber's Eight Days", rolul principal, pentru interpretarea caruia a castigat premiul pentru "Cea mai buna actrita", in cadrul Festivalului de Film din Ankara.

Cu primul ei film în acţiune, a sunat la opt zile ale lui Dilber. Cel mai recent proiect in care a jucat, Nesrin, este bine-cunoscutul thriller american numit "Legends".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, frumoasa Nesrin Cavadzade a avut o aparitie incendiara pe covorul rosu, in cadrul unei gale importante. Aceasta a ales sa poarte o rochie extrem de sexy, lunga, cu trena, cu un slit adanc si un decolteu ametitor. Actrita a asortat la extravaganta rochie o pereche de pantofi stiletto, in aceeasi nuanta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.