Tulburata de-o depresie crunta, o femeie n-a mai gandit limpede si a vrut sa-si ia zilele, cu fiul ei in brate

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:27

Gestul i-a lasat infirmi pe amandoi.

Cea de pe targa este femeia care i-a ingrozit pe toti. Gestul ei a fost premeditat, spun martorii, care-au privit cu spaima cum isi ia fiul in brate si tasneste cu el dintr-un tufis. Mecanicul locomotivei n-a apucat sa ii fereasca. A facut-o Cel de Sus. Atat mama, cat si copilul, un baietel nevinovat de numai 5 ani, au scapat cu viata, pentru ca trenul nu avea viteza. Din nefericire, amandoi au ramas infirmi.

S-a dus o munca titanica. 10 ore s-au straduit chirurgii sa faca tot ce le sta in putinta ca bietul de el sa ramana intreg. Din nefericire, n-au reusit sa ii salveze piciorul drept. Rau este ca starea lui nu s-a imbunatatit deloc, astfel ca cei din spital sunt rezervati in sansele lui de supravietuire.  In schimb, mama lui, care a ramas si ea fara un picior, a iesit din coma si se simte bine.

Femeia trece printr-o depresie crunta, povestesc medicii, si inca este tulburata. De pe patul de spital, abia realizeaza ce a facut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Se pare ca totul ar fi pornit de cand femeia s-ar fi intors din Italia, unde muncea cu sotul ei. Vecinii sustin ca barbatul i-ar fi reprosat ca baiatul nu ar fi copilul lui.

Suceveanca s-a intors in tara in urma cu doua saptamani.  Macinata de ganduri negre, ar fi pus la cale acest plan cumplit. Cei care o cunosc spun, insa, ca oricat de greu de indurat i-ar fi fost durerea sufleteasca n-ar fi trebuit sa se razbune pe cel mic.

Cei de la Protectia Copilului au inceput o ancheta si, in functie de rezultat, vor stabili daca cel mic se va intoarce in sanul familiei dupa ce se va insanatosi.

Pe de alta parte, baiatul va fi consiliat psihologic. Medicii vor incerca sa-l ajute sa treaca peste faptul ca gestul ingrozitor al mamei l-a mutilat pe viata. ##VIDEO144852##