Tulburelul, pasiunea romanului pe timp de toamna VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 04:00

Si rosu ca sangele si galben ca untdelemnul. Asa arata vinul acum in butoaiele omului gospodar.

Dupa un an de munca in jurul viilor, a venit si vremea insetatului. E momentul cel mai placut si cel mai asteptat, cand tulburelul, abia stat din fiert, trebuie degustat....cat mai des daca se poate.

Gospodar din fire, acest domn ,mai ca s-a mutat in beci. Ca in laborator, analizeaza vinul, intoarce paharul pe toate partile si da verdictul pentru toate are nevoie si de un asistent de nadejde...vecinul
de peste gard.

 Nici bine nu s-a dezlegat limba, tot ciocnind pahar dupa pahar, ca distractia e stricata de sefa casei, care "da iama" in crama. Si daca unii isi fac mai mult de treaba in beciuri, altii fac poteca in jurul alambicul de tuica. Mirosul de rachiu de casa se simte de la o posta pe ulitie.

In gospodarie, trebuirile sunt clar impartite -femeia supravegheaza atent masinaria de facut tuica, iar barbatul are grija ca gradele din pahar sa fie atat cat trebuie...vorba
aceea rachiul e medicamentul casei...
 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.