Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iul 2024, 21:30
video Foto(4)

Tülin Ece, actrița care joacă rolul Güneş, în serialul „Tablou de familie” s-a căsătorit în 2023 cu alesul inimii sale, un renumit pianist și compozitor italian!

Producția turcească „Tablou de familie” a fascinat publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și continuă să aducă pe micile ecrane noi momente emoționante, intrigi neașteptate, personaje bine conturate, jucate de actori renumiți și apreciați în Turcia. Din distribuția de excepție a serialului face parte și superba actriță Tülin Ece, care dă viață personajului Güneş, ce i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Dincolo de carieră fulminantă, Tülin Ece este o femeie împlinită și pe plan personal deoarece anul trecut s-a căsătorit cu bărbatul vieții sale, un celebru pianist și compozitor, originar din Italia.

Cine este și câți ani are Tülin Ece, actrița care joacă rolul Güneş, în serialul „Tablou de familie”

Tülin Ece s-a născut în anul 1991, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani.

După absolvirea liceului, ambițioasa Tülin a fost admisă la Facultatea de Actorie, din cadrul Universității Beykent, pe care a încheiat-o cu succes. În anul 2014, Tülin Ece a debutat pe platourile de filmare ale serialului Yılanların Öcü, care i-a deschis drumul către carieră strălucită din prezent. Au urmat multe roluri importante în producții de excepție, care i-au adus mari reușite, dar și notorietate în Turcia și peste hotare.

Citește și: Cine sunt personajele centrale ale serialului “Tablou de familie”, de la Kanal D

Dincolo de ascensiunea fulminantă pe plan profesional, Tülin Ece este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal deoarece în anul 2023 s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Alberto Giurioli, un celebru pianist și compozitor italian.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Tülin Ece, nuntă de poveste cu alesul inimii sale

Tülin Ece și iubitul ei au decis să își unească destinele la doar câteva luni după ce s-au logodit și nu au dorit că evenimentul să fie unul fastuos. Nunta a avut loc într-un cadru de basm, pe dată de 14 octombrie 2023, iar mirii au strălucit în ținute elegante și au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă.

Citește și: Azra pornește pe urmele secretelor soțului ei, iar Sanem își dorește să îi spună surorii sale că soțul ei a sărutat-o. Vizionează episodul 5 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Celebra actriță Tülin Ece a preferat să păstreze detalii despre fericitul eveniment departe de presă și a anunțat abia în ianuarie 2024 pe contul ei de Instagram că s-a căsătorit, spre marea uimire, dar și bucurie a fanilor săi din mediul online.