Tülin Ece, actrița care joacă rolul Güneş în serialul „Tablou de familie”, surpriză de proporții pentru ziua de naștere a soțului ei

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2024, 23:07
video Foto(4)

Tülin Ece, care a dat viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, apariție de senzație alături de soțul ei! Iată ce surpriză i-a pregătit celebra actriță soțului ei!

Tülin Ece are doar 33 de ani însă cu toate acestea se numără deja printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație. În cei zece ani de activitate pe platourile de filmare, carismatică actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru domeniul ales. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a jucat tânăra actriță este serialul Tablou de familie, în care a dat viață personajului Gunes, care i-a adus un plus de notorietate și un succes răsunător pe plan profesional.

Tülin Ece, care a dat viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, apariție de senzație alături de soțul ei

Dincolo de carieră fulminantă, Tülin Ece este o femeie împlinită și fericită și pe plan personal, deoarece are o casnice reușită alături de soțul ei. De curând, celebra actrița a publică pe contul ei de Instagram imagini de senzație de la aniversarea soțului ei, Alberto Giurioli.

Citește și: Cum arăta renumita Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", la început de carieră, când nu avea nicio intervenție estetică! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Îndrăgita Tülin Ece i-a pregătit o surpriză de proporții partenerului ei, pentru a marca aniversarea acestuia. Petrecerea de pomină s-a desfășurat în Londra, acolo unde cei doi soți se aflau în vacanță.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Tülin Ece, nuntă de basm cu alesul inimii sale

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2022, când a jucat în serialul Fiica ambasadorului, în rolul Menekse, iar de curând această a reveni la Kanal D în producția Tablou de familie, în care joacă rolul Gunes.

Citește și: Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

În anul 2021 îndrăgită actrița l-a cunoscut pe carismaticul pianist și compozitor italian, Alberto Giurioli. După doar doi ani de relație, cei doi îndrăgostiți au hotărât să își unească destinele. Nunta a avut loc pe 14 octombrie 2023 și a fost un eveniment grandios, la care cei doi miri au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă.

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!