Tupeu fara limite! Un sofer beat a provocat un accident, apoi a facut scandal in mijlocul drumului

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Ca o ghiulea s-a repezit masina condusa de un sofer beat in alte doua care asteptau la semafor.

Sa nu credeti ca barbatul se clatina pentru ca l-ar fi buimacit accidentul. Alcoolul baut inainte sa se urce la volan i-ar fi tulburat si mersul, si gandirea.Abia acum se dumiresc ce s-a intamplat si cei care s-au trezit cu autovehiculele sifonate bine. Cand vad dezastrul, cei patru isi pun mainile in cap. In loc sa se intereseze de soarta celor pe care i-a luat in plin, tanarul, la bustul gol, o ia pe sosea.

Femeia care se afla in masina prinsa la mijloc se indeapta spre spatiul verde. Probabil ranita, in urma impactului, si socata, se prabuseste pe iarba si acolo ramane minute bune. Ce face soferul in tot acest timp? Se plimba si vorbeste la telefon. Cu putin timp in urma, barbatul a ajuns si el la locul accidentului. A stat langa femeia cazuta, ca apoi sa iasa in strada, sa-i ceara socoteala soferului care, tot lipit de mobil, abia se tine pe picioare.

Trecatorul il ia de mana. Soferul ii da peste ea si il scuipa. Nici n-apuca bine sa se infoaie, ca un politist il si pune la pamant. Dar sa nu credeti ca se lasa cu una, cu doua. Cu un tupeu incredibil, il loveste pe agent. Pentru ca se zbate si e cat pe ce sa scape, de pe margine intervine un alt martor. Si, imediat dupa, colegul celui pocnit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

##VIDEO142551##

Cat cei doi oameni ai legii si baiatul in pantaloni portocalii il tin, al patrulea il pune jos. Nu inainte sa-i aplice o corectie de neuitat. Barbatul a fost incatusat si dus la spital, pentru recoltatea probelor biologice. El s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.