Turan Cihan Şimşek, Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi! Iată cum au fost surprinși îndrăgiții actori pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2024, 23:54
video Foto(4)

Turan Cihan Şimşek, actorul care joacă rolul Oğulcan în serialul Totul pentru familia mea, surprins în cele mai amuzante ipostaze alături de colegii săi de platou, la finalul filmărilor!

Turan Cihan Şimşek are doar 32 de ani și cu toate acestea a reușit să fascineze publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a devenit din ce în ce mai apreciat și mai admirat pentru talentul lui desăvârșit și pentru carisma și dăruirea dovedite în producțiile de excepție în care a jucat până în prezent.

Turan Cihan Şimşek, surprins în cele mai amuzante ipostaze alături de colegii săi de platou

Cel mai recent proiect din care a făcut parte chipeșul Turan Cihan Şimşek a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Ogulcan, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră. La finalul filmărilor, îndrăgitul actor a publicat pe contul lui de Instagram câteva imagini hazlii, care au adus zâmbete fanilor săi.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea s-a căsătorit! Ce colegi au participat la fastuosul eveniment și cum au strălucit chipeșul actor Turan Cihan Şimşek și aleasa inimii sale

Tânărul actor a mărturisit în repetate rânduri că s-a simțit că într-o adevărată familie în compania colegilor săi de platou și a legat multe prietenii trainice atât cu actorii tineri din generația lui, cât și cu seniorii celebri de la care a avut multe de învățat. Fanii săi au fost extrem de încântați de imaginile postate în mediul online și au savurat la intensitate maximă fiecare ipostază amuzantă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Turan Cihan Şimşek, evoluție galopantă pe plan profesional

Turan Cihan Şimşek s-a născut în anul 1992, în Germania, iar când avea doar câțiva ani, s-a mutat împreună cu familia lui în Istanbul. Turan Cihan și-a continuat studiile în Turcia, iar după încheierea liceului, a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes și a reușit astfel să își îndeplinească marea dorința de a deveni actor.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, petrecere de pomină pentru logodnica lui! Iată ce surprize i-a pregătit carismaticul actor Turan Cihan Şimşek viitoarei sale soții și cum au fost fotografiați

În anul 2009, Turan Cihan Şimşek a debutat cu un rol secundar în distribuția serialului Bez Bebek, care a însemnat și primul pas către cariera strălucită de astăzi. Au urmat multe proiecte noi de mare succes de-a lungul celor treisprezece ani de activitate.

 

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!