Turcia a reintrat în "zona verde"! Turistii romani pot calatori din nou in Turcia fara a intra in izolare la intoarcere! Iata de cand isi vor relua tour-operatorii cursele charter pentru Antalya!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Anunțul este extrem de important pentru tour-operatori, deoarce Turcia era una dintre cele mai căutate destinații de vacanță pe perioada estivală.

Turcia a reintrat în "zona verde"! Turiştii români pot călători din nou în Turcia fără a intra în izolare la întoarcere, după ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, din 15 august tour-operatorii vor relua cursele charter pentru Antalya.

Turcia a reintrat în "zona verde"! Turistii romani pot calatori din nou in Turcia fara a intra in izolare la intoarcere!

Turcia a reintrat în "zona verde", după ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune izolarea la domiciliu pe o perioadă de 14 zile, la întoarcerea în România. Această listă a intrat în vigoare pe 27 iulie. Tot de la aceasta dată a fost ridicată interdicţia de zbor spre Turcia, a anunţat ROMATSA.

"Tour-operatorii români de chartere încep din 15 august să zboare spre Antalya. E foarte bine că a mai apărut o nouă destinaţie, având în vedere că până acum turiştii noştri aveau de ales între ofertele din România, Grecia şi Bulgaria, iar Antalya a fost mereu o destinaţie căutată de turiştii români. Cu siguranţă se vor mai înscrie turişti, pentru că turcii au venit şi cu oferte foarte bune, minus 20- 30%.

În plus, sejururile în Antalya se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă sanitară pentru turişti, indiferent de naţionalitate, hotelierii turci investind bani şi resurse pentru respectarea regulilor sanitare în interiorul resorturilor", a declarat vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Alin Burcea, pentru Agerpres.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru intrarea în Turcia, turiştii români nu sunt obligaţi să prezinte rezultatul negativ al unui test Covid-19, aşa cum se întâmplă în Grecia, autorităţile aeroportuare făcând testări aleatoriu celor care intră în ţară.

Specialiștii le recomandă turiștilor că cumpere, fie din România, fie din Turcia, asigurări de călătorie care acoperă și riscurile generate de o infectare COVID. (sursa: realitatea.net)

Citeste si: Cea mai grava criza si continua sa se accelereze! Seful OMS este extrem de ingrijorat

Citeste si: Ultima ora! Alexandru Rafila avertizeaza: "Daca nu se schimba cateva lucruri trendul de crestere nu se va schimba"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.