Turcia: destinația ideală indiferent de anotimp

Author: Oana Picerea

Încă nu ai ajuns la mare anul acesta? Nu îți face probleme! Chiar dacă sezonul turistic se va încheia în curând în România, nu înseamnă că nu poți alege alte destinații. Una dintre acestea poate fi Turcia. Dacă nu ai mai fost niciodată în Turcia, suntem siguri că te vei îndrăgosti din prima clipă de acea țară, indiferent ce stațiune ai alege.

Turcia este renumită pentru ospitalitate. De fapt, de aici au pornit conceptele de ospitalitate în turism și regimul all-inclusive. Acestea au fost create pentru a mulțumi toți turiștii și pentru a atrage milioane de persoane în fiecare an. În Turcia nu ai cum să nu te simți bine, deoarece oamenii din industria HORECA știu cum să atragă turiștii și cum le insufle dorința de a reveni an de an.

În plus, Turcia este minunată în orice anotimp. Unele destinații de la malul mării sunt excelente mai bine de 300 de zile de an. 300 de zile în care poți face plajă, poți înota și poți practica sporturi nautice. Nu-i așa că sună bine? Suntem convinși că după un sejur în Turcia, vei dori să te întorci și anul viitor sau de ce nu, chiar în același an și să explorezi și alte destinații turistice.

Îți recomandăm să alegi un pachet turistic pentru a merge în Turcia. Apelând la o agenție de turism, așa cum este și Hello Holidays, nu va trebui să îți faci griji pentru nimic. Doar achiziționezi pachetul turistic și te pregătești de vacanță. Nu mai este nevoie să cauți personal cazare sau să te gândești care este cea mai bună rută de condus ori de unde poți achiziționa biletele de avion mai ieftin. Optând pentru sejururi Turcia 2022 de la Hello Holidays, te vei bucura de prețuri excelente și vei descoperi unități de cazare și destinații pe care poate nici nu le-ai fi descoperit pe cont propriu.

Poți alege pachete ce au transport cu avionul, cu autocarul sau cu transport individual. Îți recomandăm să optezi pentru transport cu avionul sau cu autocarul, astfel încât să nu îți mai faci griji pentru nimic. În ceea ce privește destinațiile, Hello Holidays îți oferă pachete turistice în următoarele destinații de vis: Kusadasi, Marmaris, Antalya, Bodrum, Didim, Ozdere, Fethiye, Sarigerme. Așa cum poți observa, sunt atât destinații foarte cunoscute și îndrăgite, cum sunt Antalya, Marmaris sau Bodrum, cât și destinații excelente, dar mai puțin cunoscute publicului larg, cum ar fi Ozdere. Avantajul este că te poți bucura de liniște fără a face vreun compromis la calitatea serviciilor.

 

Indiferent când alegi să mergi în Turcia sau care este destinația pentru care vei opta, suntem siguri că vei avea o experiență excelentă. Te vei bucura de peisaje incredibile, de apa mării în nuanțe nemaiîntâlnite de turcoaz, de nisip fin și de servicii excelente. Să mai spunem gastronomia turcească?

 

Așadar, dacă îți dorești să vizitezi Turcia, nu ezita să apelezi la Hello Holidays. Intră pe site-ul acestei agenții de turism și alege pachetul turistic ideal pentru tine.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.