Turcia e gata de razboi? Parlamentul a aprobat OPERATIUNI MILITARE in afara granitelor tarii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 15:46

Tensiunile dintre Siria si Turcia au explodat dupa ce mai multe obuze au lovit localitatea turca Akçakale, situata chiar la frontiera cu Siria.

Crimele savarsite de Siria n-au ramas nepedepsite! Turcia a cerut de urgenta o reuniune NATO, care a avut loc aseara tarziu. A durat o ora, iar membrii Aliantei Nord Atlantice au cerut Siriei sa inceteze imediat agresiunea impotriva Turciei. In aceasta dimineata, armata turca a ripostat. Mai multi soldati sirieni aflati la frontiera ar fi fost ucisi de tiruri de artilerie.

Pe de alta parte, in aceasta dimineata, parlamentul turc s-a reunit pentru a autoriza inceperea operatiunilor militare pe teritoriul Siriei.
Conflicte intre cele doua state vecine au fost si in aceasta vara. Cel mai grav incident a fost in iunie, atunci cand sirienii au distrus un avion al Turciei. Ankara are o pozitie ferma in ceea ce priveste Siria. Turcia a cerut demisia presedintelui sirian Bashar al-Assad si ii sustine pe rebelii sirieni. De altfel, Turcia gazduieste pe teritoriul sau refugiati din tara vecina.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.