Turcia - una dintre cele mai ospitaliere destinaţii de vacanţă

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 26 feb 2018, 14:37

Inca putin si incepe sezonul pentru Turcia 2018, iar tu trebuie sa iei din timp biletele pentru Antalya, Belek, Incekum Alanya sau Kemer.

Absolut toata lumea vrea sa mearga in Turcia, alaturi de familie si cei dragi, pentru ca aceasta tara stie sa isi trateze oaspetii ca pe niste adevarate VIP-uri.

De la cel care iti ofera o inghetata savuroasa in Marele Bazar la cel care iti pune la dispozitie ambarcatiunea pentru sportul acvatic preferat, turcii stiu ca turismul este un lucru pe care trebuie sa il trateze cu seriozitate. De aceea, iti vom arata astazi ca Turcia este chiar atat de ospitaliera precum ai auzit, iar de atentia localnicilor trebuie sa te bucuri si tu, in aceasta vara.

Localnicii

Oamenii din Turcia sunt absolut extraordinari cu turistii si fac tot posibilul pentru ca acestia sa se simta incredibil, pe intreaga durata a sejurului lor. Vrei sa mergi in bazar, pentru o sesiune extraordinara de shopping? Vrei sa servesti un preparat local de un stand stradal ce iti face cu ochiul? Vrei sa bei o ceasca buna de ceai? Vrei sa ceri indicatii despre o anumita moschee? Atunci nu ezita sa intri in contact cu localnicii, pentru ca sunt buni, primitori, ospitalieri si foarte multi dintre ei stiu si foarte bine limba engleza.

Serviciile hoteliere

Un sejur in Turcia inseamna, inainte de toate, servicii hoteliere de lux, indiferent de statiunea in care alegi sa iti petreci concediul. Asta inseamna ca tu trebuie sa simti ca hotelul de lux in care vei locui, modul in care personalul hotelier se poarta cu tine, bucatele din restaurantele resortului, toate acestea fac parte din categoria Premium. Consulta cu atentie lista cu hoteluri disponibile pe care tour operatorul online ti-o pune la dispozitie, pentru ca un hotel cu adevarat modern stie sa isi trateze clientii ca pe niste adevarate VIP-uri.

Vremea din Turcia

De cea mai buna vreme pentru a vizita aceasta tara te poti bucura intre mijlocul lui martie si mijlocul lui octombrie. In aceasta perioada temperaturile sunt foarte bune pentru inotul in mare, plimbari sau excursii optionale, puse la dispozitie de tour operatorul cu care alegi sa mergi in vacanta. In sezonul estival, temperaturile ating medii zilnice de 35-40°C, insa atmosfera este placuta, datorita brizei si a vanturilor de nord-est. Stiai ca in Antalya te bucuri de 300 de zile insorite pe an, iar apa marii nu scade niciodata sub 15°C?

Profita chiar acum de ofertele Early Booking pentru Turcia, pentru ca nimic nu se compara cu un sejur de 5 stele intr-o tara atat de primitoare precum cea despre care am vorbit in randurile de mai sus. Totul este extremde primitor, de la localnicii veseli si mereu pusi pe sotii, pana la serviciile de top puse la dispozitie de hotelurile de 5 stele, din statiunile de la malul marii. Daca inca nu stii ce statiune sa alegi, noi iti oferim acum, la finalul acestui articol, 5 statiune de top ale Turciei: Antalya, Incekum Alanya, Belek sau Kemer. Orice ai alege, faci o alegere inspirata, asa ca ia-ti biletele chiar acum.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.