Turcia, unul dintre principalii parteneri economici ai Romaniei. Presedintele Erdogan a dat semnalul intensificarii relatiilor economice intre cele doua tari

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 aug 2021, 09:20

Vizita de ieri a presedintelui turc a creat o legatura si mai stransa intre oamenii de afaceri romani si turci.

Schimburile comerciale dintre cele doua tari se ridica, deja, la peste 6, 3 miliarde de euro, iar Turcia este principalul partener economic al Romaniei dupa UE, iar Regep Tayyp Erdogan vorbeste despre intensificarea legaturile economice.

Semnificativa este cooperarea economica dintre Romania si Turcia. In 20 de ani, companiile turcesti au investit peste 6 miliarde de euro in afacerile din tara noastra. Investitiile raman un element cheie si pentru viitor.

Vizita oficiala a presedintelui Recep Tayyip Erdogan in Romania a fost un motiv pentru oamenii de afaceri din cele doua tari, dar si pentru autoritati sa intareasca legaturile din toate domeniile. Chiar si in cel cultural.

Turcia a fost si va ramane pentru tara noastra un element cheie pe harta pietelor internationale de export.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Autoritatile

de la Ankara au vorbit si de acordul vamal cu Uniunea Europeana, aflat in pericol din cauza Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii ce urmeaza a fi semnat de Uniune cu liderii SUA.

##VIDEO135493##