Turcu s-a dezbracat pentru barbati! Cine a facut dezvaluirea bomba: "Pun pozele alea cu tine si cu un manechin intre picioare"

Author: A.I.
Actualizat: 29 apr 2020, 09:10

Un fost concurent de la "Puterea dragostei" a facut dezvaluiri socante despre Turcu. El sustine ca acesta s-a dezbracat pentru barbati si ca are si dovezi.

Cel care a facut dezvaluirile socante este nimeni altul decat Bogdan Mocanu, castigatorul "Puterea dragostei" sezonul 1.

Este cunoscut faptul ca Bogdan Mocanu si Turcu au o rivalitate, ce pleaca, probabil, si de la faptul ca Roxana a fost iubita lui Mocanu si acum e iubita lui Turcu.

Turcu s-a dezbracat pentru barbati! Cine a facut dezvaluirea bomba

Dupa mai multe atacuri la adresa lui Turcu, Mocanu s-a dezlantuit absolut intr-un vlog la adresa rivalului sau.

„Sunt unul dintre puținii oameni care te cunosc! Nu ți-e frică? Nu ți-ar fi rușine, mă perucă? Te trezești dimineața și când oamenii se spală pe dinți tu îți pui lipici în cap... Lumea nu știe, dar o știe acum. Eu știu ce făceai la Iași. Se ducea cu Roxana de la Puterea Dragostei, am înțeles că Roxana ar fi vrut să zică la un moment dat că el se duce să dea probă de videochat.

Nu, e eronat, Roxana nu știa nici ea, uite, afli și tu pe calea asta. Am probe: te-ai dus acolo și stăteai să sugrumi capul bărbaților între picioare la videochat. Implica alți bărbați, manechine și capuri de bărbați în picioarele altor bărbați...”, a spus Bogdan Mocanu intr-un vlog.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Dacă mai aud vreo vorbă despe mine pun cu link pe Youtube ca să te vadă cine ești de fapt. Te dai că agăți fete pe acolo, dar aștepți să intre băieți musculoși.

Mai deschide o dată gura și nu mai intri în România. Te așteaptă lumea la graniță cu pozele. Stai cuminte că îți pun mare poză la aeroport cu poza ta și cu un manechin între craci și cu fața ta de excitat.

Să ferească Dumnezeu să mă lase Andra să mă duc eu și Jador acolo. Într-o oră jumate vă demontez toate figurile din cap numai din vorbe”, si-a continuat Bogdan Mocanu tirada.