Turcu și-a schimbat peruca! Cum arată acum iubitul Roxanei Buzoiu? Îl mai recunoști?

Autor: Amalia Georgescu
Așa arăta Turcu în urmă cu mai multe luni
Sursa: Instagram

Nu mai este un secret pentru nimeni că Turcu poartă peruci și pentru că și-a dorit o schimbare de look, acesta a hotărât să încerce ceva nou de această dată. Cum arată acum?

Turcu este, cu siguranță, unul dintre cei mai controversați foști concurenți de la Puterea Dragostei. Acesta a ieșit în evidență atât prin felul său de a fi, cât și datorită relației cu Roxana Buzoiu. Cei doi s-au cunoscut la Puterea Dragostei, s-au îndrăgostit unul de altul, iar povestea lor de iubire a trecut prin multe momente tensionate, cei doi fiind de multe ori pe punctul de a se separa definitiv. 

Cum arată Turcu după ce și-a schimbat peruca?

Deși nu a recunoscut niciodată că poartă perucă, Turcu a trezit suspiciuni încă din primele momente în care a intrat în casa Puterea Dragostei. Felul în care își aranja părul, având tot timpul o linie accentuată în zona frunții și un volum neobișnuit, i-a făcut pe mulți să creadă că fostul concurent de la Puterea Dragostei apelează la ajutorul unei peruci pentru a avea un look tot timpul perfect.

După ce a ieșit din emisiunea Puterea Dragostei, Turcu și-a dorit să se reinventeze, astfel că a făcut mai multe cursuri, iar acum este frizer cu acte în regulă, după cum chiar el a dezvăluit.

Citeste si: Roxana si Turcu, in cele mai tandre ipostaze, la piscina! Iata cum au fost surprinsi cei doi fosti concurenti de la "Puterea dragostei"!

"M-am făcut frizer, am terminat și școala și facultatea, la masterat m-am înscris. Să vedem dacă intru. Fete încă nu am tuns, dar pe ea o să o tund prima (n.r Roxana) dacă mai e obraznică. Îți iau vârfurile cu foarfeca. Vă aștept la tuns, dragilor.", a spus Turcu. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Turcu se pregateste sa devina tatic? Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Putere dragostei"!

În ciuda faptului că se ocupă de tunsorile altor bărbați, în ceea ce îl privește, Turcu a decis să rămână fidel perucii care l-a făcut celebru, însă, făcând mici schimbări. În cele mai recente fotografii pe care le-a încărcat pe instagram, din sala de fitness, se vede că are părul mai mare, semn că și-a schimbat peruca cu una care să aibă mai mult volum, dar și breton.

Astfel, Turcu are un look nou. 

Citeste si: Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei s-au logodit. BOMBA a fost scăpată pe Internet: „Logodnicul meu...”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.