Turist bogat versus turist sarac! Iata diferentele de pe plajele litoralului romanesc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:53

Statiunea Mamaia este fara doar si poate cea mai luxoasa destinatie de pe litoralul romanesc.

Dovada stau plajele exclusiviste, unde o sticla de sampanie fina poate costa chiar si 3.000 de lei- cat un sejur intreg pentru o familie cu 2 copii. Culmea e ca astfel de localuri de fite nu duc lipsa de clienti cu dare de mana si cu gusturi rafinate! Cei cu posibilitati modeste se multumesc cu o bere bauta pe plaja!

E loc pe litoralul nostru, cat pentru doua lumi ca de la cer la pamant: una in care turistii ajung cu trenul, mananca de la autoservire si beau bere, alta a bogatilor care sorb tacticos pe plaja din

bauturi care costa cat dublul salariului minim pe economie.


Terasa cu ce mai multi bogati pe metru patrat e in centrul statiunii Mamaia. E administrata de fotbalistul Ciprian Marica si e preferata Biancai Dragusanu.

Cat despre bauturi, o sampanie costa aici cat un sejur pe o insula greceasca! Tot in Mamaia, dar parca-n alta lume, se vand peste 500 de litri de bere pe zi.

Draftul costa 4 lei, asa ca omul de rand nu intelege cine ar da berea cea de toate zilele pe vinuri sau sampanii atat de pretioase. Indiferent de preturi, plajele din statiunea Mamaia nu duc lipsa de turisti.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.