Turist in cautare de SENZATII TARI, surprins de avalansa in Muntii Bucegi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Asa adrenalina, mai bine lipsa! Dupa ce veti vedea ce-a patit un turist dornic de senzatii tari, va veti gandi de doua ori inainte sa plecati la drum.

Alarma s-a dat aseara, dupa ce un turist in varsta de 37 de ani a fost surprins de o avalansa in Masivul Bucegi. Omul nu se aventurase singur pe munte, ci insotit de alti trei prieteni. Numai ca n-au fost prea inspirati cand au ales traseul Valea Bucsoiului- Varful Omu, care nu este marcat turistic.

In cateva clipe, totul s-a transformat repede in cosmar. O avalansa l-a ingropat intr-un munte de zapada pe barbatul ghinionist.

A avut noroc cu amicii sai care l-au scos repede de sub mormanul de zapada si au anuntat salvamontistii.

Cu picioarele fracturate si inceput de hipotermie, barbatul avea nevoie sa fie salvat cat mai rapid. Asa s-a si intamplat. In tot acest timp, un elicopter SMURD survola zona. Cursa pentru a-i salva viata barbatului a durat in jur de sase ore, timp in care fiecare clipa ii putea fi fatala.

Din fericire, barbatul a rezistat. Starea lui este stabila in acest moment, dar va trebui sa mai stea in spital o perioada.

##VIDEO105316##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.