Turistii au inceput deja sa dea navala la mare si la munte! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:41

La primele ore ale diminetii plaja din Mamaia s-a umplut de turisti dornici sa isi intinda oasele pe sezlonguri si sa ia tot soarele de la mare.

Cei mai multi nu au uitat de sfaturile medicilor si s-au inarmat cu tot felul de lotiuni solare. Doamna din imagine straluceste ca o zeita. Secretul ei? O mixtura minune adusa de peste mari si tari. In timp ce doamna are grija de pielea ei, partenerul- si el uns din cap pana in picioare ne spune cat de importanta este lotiunea atunci cand stai la plaja.

Indiferent cat ar fi de incantatoare mixtura celor doi, multi prefera clasica lotiune cumparata de la magazinul din colt. Cea
mai bio metoda de a lupta cu soarele dogoritor a gasit-o acest domn. Deranjat ca la farmacie nu a gasit nimic eficient care sa i apere nasul, omul a apelat la mama natura, mai bine zis la frunza din copac. Spre deosebire de stramosii biblici si-a afisat-o pe nas.

Oficial, de azi s-a dat startul sezonului estival la mare si o data cu el s-au marit si preturile cu 20 la suta.
Domnul din imagine s-a saturat de canicula si a dat fuga la Balea. E jumatatea lui iunie, dar zapada e inca din belsug si nu sunt decat 10 grade Celsius.

Pana la cota 2000 drumul serpuieste agale printre munti, iar natura ti se dezvaluie in toata splendoarea ei. Apele repezi lovesc stancile taioase, iar florile inveselesc pesiajul printre peticele de zpada.