Turistii, uimiti de ce se afla pe peretele casei lui Culita Sterp! DETALIUL surprinzator de care se minuneaza trecatorii: "Oamenii vin și fac poze"

Autor: Alice Popescu
Ce se afla zugavit pe peretele casei mamei Geta
Sursa: Instagram

Casa familiei Sterp a devenit punct de atrectie pentru turistii care viziteaza meleagurile Hategului, iar mama Geta nu a ezitat sa spuna cum de a ajuns locuinta lor atat de vizitata.

Mama Geta a vorbit despre un detaliu pe care turistii care trec prin locurile natale ale lui Culita Sterp,il observa de fiecare data si fac poze. Este vorba despre locuinta familiei Sterp, iar mama Geta a dat cateva detalii despre arhitectura locuintei.

Turistii, uimiti de detaliul de pe peretii casei lui Culita Sterp

"Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa. 

Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul. Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat. Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor."
 

Citeste si: Ce i-a facut Marilena Cuciurean lui Andrei Ciobanu dupa doar doua luni de relatie: De ce nu le zici oamenilor ca pentru asta stai cu mine?! Cum i-au taxat fanii pe cei doi?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot mama Geta a fost cea care a declarat faptul ca oamenii care trec prin acele locuri nu se multumesc sa admire peretele casei si nici o strangere de mana nu este suficienta:" Mă trezesc că mă ating ca pe sfintele moaşte şi atunci mă gândesc că nu se glumeşte cu lucrurile astea. Dar lumea pare că iubeşte familia noastră. Şi vin mulţi să-şi facă poze cu pictura băieţilor mei, mai ales în weekend! Mulţi îmi zic că băieţii sunt foarte de treabă, iar cei care ne cunsoc mai bine îmi apreciază şi fetele.

Şi mi se umple inima de bucurie.

Dar mai sunt şi turişti insistenţi, care nu se mulţumesc cu o poză, două, trei sau cu o strângere de mână. Sunt mai insistenţi şi trebuie să fiu mai atentă cu aceia. După cum sunt şi turişti care cumpără produse de la noi, făcute în casă, în frunte cu brânza de oaie," a declarat mama Geta pentru playtech.ro

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.