Turistul polonez care a atacat soferii unui autocar din Romania era DROGAT. Medicii legistii au dat publicitatii rezultatele preliminare ale autopsiei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Nimeni nu stie ce a fost in mintea turistului polonez care i-a atacat pe soferii autocarului care se intorcea de la Amsterdam. Dupa tragedia de ieri, medicii legistii au dat publicitatii rezultatele preliminare ale autopsiei.

Turistul polonez era sub influenta unor substante periculoase, spun medicii de la Serviciul de Medicina Legala din Hunedoara: „ Noi am procedat la o investigare preliminara si au iesit pozitive. Ramane sa vedem daca se certifica si de catre institutul din Timisoara.

A fost inceputa urmarirea penala in rem, pentru tentativa la omor calificat ”, spune procurorul care se ocupa de caz.

Nenorocirea s-a petrecut la putin timp dupa ce autocarul, care apartine unei firme de transport din Bucuresti, intrase in tara. In el se aflau zeci de calatori care urmau sa ajunga la Bucuresti.

Mihai Fertig, directorul firmei de transport, spune ce s-a intamplat: „ In jurul orelor 13.40, in localitatea Ohaba, un pasager de origine poloneza al cursei noastre care venea din Amsterdam, Bruxelles, un pasager care s-a urcat in Frankfurt, in autocar, din motive, pentru noi inexplicabile a atacat soferii, ranind trei dintre acestia.

##VIDEO105359##

In zadar au incercat pasagerii si soferii sa-l opresca. Barbatul si-a pus capat zilelor inainte ca cineva sa ajunga la el. Soferul grav ranit a reusit sa opreasca in siguranta autocarul. Mihai Fertig, directorul firmei de transport, detaliaza: „ Pasagerul a fortat usa, a coborat din autocar si, inainte de a fi imobilizat de ceilalti soferi si de pasageri, s-a sinucis.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Soferii au fost si ei, grav raniti: „ Au fost raniti

unul la brat, unul in zona pieptului si unul in zona capului ”. Motivul? Nimeni si nimic nu prevedea nenorocirea. Martorii spun ca agresorul nu ar fi dat semne de nemultumire si nici nu s-ar fi certat cu cineva inainte de nenorocire. Ce-i drept, l-au vazut nelinistit.

Mai stim ca agresorul consumase multe bauturi energizante ”, a mai adaugat Fertig. Turistul urma sa ajunga in Capitala si de aici trebuia sa isi continue drumul pana la Russe.



 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.