Turnedo de vitel cu piure de sfecla si mazare - o declaratie de rafinament in farfurie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:35

In aceasta editie a emisiunii "Arena Bucatarilor" chef Cezar a pregatit o reteta complexa, o declaratie de rafinament in farfurie.

El a pregatit Turnedo de vitel cu piure de sfecla si mazare. Iata de ce ingrediente aveti nevoie:

- muschi de vitel
- ceapa shallot
- ierburi aromate
- ciuperci
- vin alb
- branza de capra
- mazare
- unt
- juice de vitel
- aluat foietaj
- sfecla
- cartofi
- smantana lichida
- cognac
- ulei
- sare
- piper.

Vedeti tehnica de preparare in materialul de mai jos:
##VIDEO145980##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”