Turnul din Codlea, DEMOLAT cu peste 40 kg de explozibil VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 05:40

A disparut inca una dintre putinele cladiri ramase marturie ale epocii de aur!

Turnul fostei fabrici ColoRom din Codlea, in care zeci de ani s-au fabricat vopseluri a fost astazi demolat. Cu peste 40 de kilograme de explozibil si dupa zeci de simulari pe calculator, constructia imensa de 110 metri a fost culcata la pamant precum un bat de chibrit.

Nu operatiunea de demolare in sine le-a dat de cap politistilor, ci cohortele de cautatori de fier vechi. Ca la un semn, cu mic cu mare, inarmati cu topoare si rangi, romii s-au napustit spre turnul demolat incercand sa nu rateze nimic.


Daca fostii angajati au privit cu lacrimi in ochi cum din cladirea in care au muncit o viata s-a ales praful, negustorii de fier vechi si-au zis ca aici il prind pe dumnezeu de picior. Fabrica ColoRom din Codlea a functionat pana in 2007. In anii `90 a avut peste 30 000 de angajati. Mare parte din vopselele chimice care se produceau aici plecau catre export in fosta URSS.


 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.