Turnul, mai "tare" decat explozibilul! S-au chinuit o zi intreaga sa il detoneze

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

O zi intreaga s-au chinuit pirotehnisii sa detoneze un siloz al fostei fabrici de bere de la Azuga. N-a fost chip, constructia s-a incapatanat sa ramana in picioare. Incercarile au facut, insa, pagube - mai multe masini au fost avariate.

Asa a inceput tentativa de doborare a unui siloz de 30 de metri al fostei fabrici de bere.  In timp ce pirotehnistii aranjau cele 50 de kilograme de explozibil, autoritatile ii evacuau pe localnicii din apropierea cladirii. "Din moment ce a slabit structura de rezistenta, cum poti sa stii, stai la 30 de metri in spatele lui, nu stii in ce parte pica", spunea un localnic precaut.

Oamenii au asteptat ore bune sa fie doborat mastodontul.

Degeaba, turnul a fost de neclintit. Localitatea s-a umplut de praf si fum si bolovanii aruncati de suflul exploziei au avariat cateva masini din apropiere. Apoi, o capsa care a explodat mai tarziu i-a bagat in sperieti pe oameni. Pirotehnistii vor relua detonarea fabricii, ridicata in urma cu 144 de ani.
##VIDEO106434##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.