Tzancă Uraganu, dezvăluiri în exclusivitate despre cel mai rău lucru care i s-a întâmplat. Manelistul a avut nevoie de terapie: „Am crezut că nu o să mai pot să mă fac bine”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 iul 2023, 05:25

Manelistul a avut nevoie de terapie: „Am crezut că nu o să mai pot să mă fac bine”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Alături de Alexandra Ungureanu, Tzancă Uraganu a fost invitat să se deschidă în fața tuturor și să povestească detalii neștiute din viața lui, dar și să ne bucure cu interpretări muzicale, pline de talent.

Invitat în emisiunea „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Tzancă Uraganu a fost noul invitat care s-a destăinui și și-a deschis sufletul în fața fostei concurente de la „Bravo, ai stil”, povestind detalii mai puțin știute din viața lui.

Cel mai rău lucru care i s-a întâmplat lui Tzancă Uraganu

Unul dintre subiectele care au fost puse pe masă a fost terapia.

Tzancă Uraganu i-a mărturisit Alexandrei Ungureanu că a făcut terapie în pandemia de COVID-19, dar nu din cauza apariției și traumelor pe care virusul l-a provocat oamenilor, ci din cauza oboselii excesive cu care artistul începuse să se confrunte zi de zi, lucru care l-a doborât și care l-a determinat să apeleze la un specialist. 

Citeste si: Tzancă Uraganu, primele declarații după ce a anunțat că își va rări cântările. Care este starea de sănătate a manelistului: "Nu mai am putere!"

„Am făcut terapie. E ceva care îți schimbă viața. Am fost în pandemie. N-am avut (n.r.: probleme) din cauza pandemiei, am avut din cauza oboselii, m-a luat o stare foarte urâtă și simțeam oboseală constantă și nu mai puteam să dorm bine și eram foarte deprimat, nu știam de ce, nu aveam nici cea mai mică problemă, nu aveam datorii, nu aveam nimic. Și, totuși eram într-o situație foarte...

am crezut că nu mai pot să mă fac bine, și într-o lună de zile eram nou. Acum, eu orice problemă aș avea știu cum să o calculez încât să nu o mai iau în seamă. E cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat, starea aia pe care am avut-o”, a povestit Tzancă Uraganu. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tzancă Uraganu a devenit un „alt om” după ce a fost la terapie

După ce a fost la terapie timp de o lună, Tzancă Uraganu a ajuns pe un drum bun pentru el, lucru care l-a făcut fericit. Artistul a menționat că, în perioada respectivă, nu se afla pe un făgaș pozitiv, dar după ce a apelat la terapie, a devenit un alt om.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu spărgătorii casei lui Tzancă Uraganu, din Pipera, după ce au fost reținuți de Poliție

„Până la urmă, am zis că totul a fost spre bine, am ieșit și din niște chestii care nu erau într-un drum prea bun atunci și am devenit alt om”, a declarat Tzancă Uraganu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?