Tzancă Uraganu îi sare în ajutor lui Irinel Columbeanu: Îl va lăsa să îi conducă Rolls-ul. Ce sfat i-a oferit Columbeanu artistului legat de modul în care își poate crește veniturile

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 ian 2024, 14:54

Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu

 
Sursa: youtube.com

O prietenie neașteptată s-a creat, în cadrul podcastului ”Fiță cu Adiță”, între Irinel Columbeanu și Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu s-au întâlnit față în față în podcastul ”Fiță cu Adiță”, moment în care Irinel Columbeanu i-a oferit o serie de sfaturi legate de afaceri, iar artistul s-a oferit să îl ajute pe acesta.

Într-un episod memorabil al podcastului "Fiță cu Adiță", manelistul Tzancă Uraganu a devenit gazda unui moment neașteptat, avându-l ca invitat special pe fostul milionar Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani.

Ceea ce părea a fi doar o întâlnire între două personalități aparent diferite s-a transformat într-un angajament surprinzător și într-o ofertă generoasă: Tzancă îl va lăsa pe Irinel să conducă Rolls-ul său și îl va primi în echipa sa, declarându-l viitorul său manager.

Tzancă Uraganu i-a oferit rolul de manager în formația sa lui Columbeanu

Tzancă Uraganu l-a invitat pe Irinel Columbeanu în propria sa locuință, unde l-a întâmpinat cu o masă încărcată cu preparate tradiționale, șampanie și voie bună.

Artistul a avut un gest cu totul neașteptat când l-a numit pe Irinel viitorul său manager și i-a păstrat un loc de cinste în formația sa. Această decizie a fost însoțită de promisiunea că Tzancă îi va acorda sprijin și îi va oferi oportunități în industria muzicală.

„Am vrut să-i sar și eu în ajutor, să pot să-l ajut cu ce pot eu. Îl iau cu mine în trupa Uraganilor.

Îmi este drag de el, îi ascult sfaturile și chiar am ce învăța de la dânsul. Faceți parte din orchestra Uraganii", a declarat Tzancă, exprimându-și afecțiunea și respectul față de Irinel Columbeanu. A subliniat că nu este de competența nimănui să judece alegerile financiare ale lui Irinel și a îndemnat publicul să-și vadă de propriile preocupări.

Citește și: Ema Karter, succes în online, dar o dezamăgire pentru familie? „Mama spune că o fac de râs” Câți bani câștigă vedeta în doar o lună

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Într-un alt moment surprinzător, Tzancă Uraganu a fost de acord să își lase Rolls-ul personal în grijă lui Irinel Columbeanu.

Cei doi sunt legați de o pasiune comună pentru mașinile de lux, iar Tzancă a văzut ocazia de a-i oferi fostului milionar o șansă de a se reîntâlni cu volanul mașinii sale de suflet. Într-o discuție deschisă cu Adiță Voicu, Irinel Columbeanu a recunoscut că ar simți o anumită nostalgie la volanul unui Rolls.

Irinel Columbeanu i-a oferit sfaturi financiare lui Tzancă Uraganu

Întrebat despre ce sfaturi financiare îi oferă lui Tzancă în această perioadă, Irinel Columbeanu a indicat investițiile în imobiliare ca fiind o opțiune înțeleaptă. Tzancă a confirmat că și el are în vedere această strategie. În ciuda diferențelor aparente, cei doi au descoperit că au în comun o perspectivă similară asupra investițiilor, în special în domeniul imobiliar.

Citește și: ”Dependența mea” De la ce nu se poate abține Oana Lis. Soția lui Viorel Lis a postat totul fără rețineri

Povestea prieteniei dintre Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu este una care a surprins publicul și a generat reacții diverse. De la promisiuni de manageriat în lumea muzicală până la încrederea acordată la volanul unui Rolls, această colaborare neașteptată demonstrează că în lumea artistică, orice este posibil. Cu generozitatea și inovația lor, cei doi aduc o notă de prospețime în peisajul media și arată că prieteniile neconvenționale pot aduce bucurie și inspirație.