Tzancă Uraganu și Andrew Tate, opriți în trafic de poliție! „Nu m-a prins niciodată”. Cum a reacționat manelistul

Autor: Diana Ghita

Ce au descoperit polițiștii după ce i-au controlat pe Tzancă Uraganu și pe Andrew Tate

Sursa: TikTok Tzancă Uraganu; Observator

În noaptea dintre 24 și 25 februarie s-au desfășurat ample controale în traficul din București. Acestea fac parte din acțiunea „Blocada”, inițiată de Ministerul de Interne.

Raziile au loc săptămânal, înmulțindu-se în urma tragediei de la 2 Mai, unde, în vara anului 2023, Vlad Pascu, șofând sub influența alcoolului și a drogurilor, a dat peste un grup de tineri, dintre care doi au murit.

Tzancă Uraganu și Andrew Tate au fost opriți în trafic de poliție

În cadrul filtrelor organizate în București și Ilfov, polițiștii au testat sute de conducători auto, printre care s-au numărat și celebrul cântăreț de manele, Tzancă Uraganu, dar și controversatul kickboxer american, Andrew Tate.

În momentul în care a fost oprit de oamenii legii, Tzancă Uraganu a avut o reacție inedită, începând să le cânte atât lor, cât și unor jurnaliști care erau prezenți la fața locului, după cum se poate observa în clipul pe care l-a făcut în acel moment și pe care l-a postat, mai apoi, pe TikTok.

Citește și: De ce a refuzat Irinel Columbeanu oferta de muncă propusă de Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

Întrebat dacă a consumat alcool sau substanțe interzise, artistul a spus că el nu face așa ceva, mai ales înainte de a se urca la volan, întrucât este conștient de consecințele pe care le pot avea aceste acțiuni.

„Nu, în niciun caz! Niciodată! Nu m-a prins niciodată poliția să fiu băut la volan, dar nici n-am băut să merg la volan”,  a răspuns cântărețul.

@tzzzancauraganu

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

♬ sunet original- tzzzanca uraganu 🏆

Ce îndemn are Tzancă Uraganu pentru șoferi

În clipul postat pe rețelele sociale, Tzancă Uraganu a ținut să tragă și un semnal de alarmă, transmițându-le internauților un îndemn foarte important de luat în calcul de către cei care se urcă la volan băuți sau drogați.

„Ăia merită arestați! Pe bune! Pentru că așa pot să ne omoare pe drum, pot să se întâmple multe nenorociri.

(...) Faceți ce vreți, dacă vreți, dar stați în casă!”

În aceeași seară, și Andrew Tate a fost oprit în trafic. Acesta se afla într-unul dintre cei 15 bolizi pe care i-a recuperat după ce a contestat la Curtea de Apel decizia procurorilor de a-i pune sechestru pe respectivele mașini, în urmă cu doi ani.

Citește și: „Ultima dată când am plâns a fost când a murit tatăl meu” Care este cea mai mare frică a lui Andrew Tate. Afaceristul a vorbit deschis despre temerile sale, dar și despre motivul pentru care a plâns ultima oară

În momentul în care polițistul l-a înștiințat pe kickboxer de faptul că va cerceta perimetrul autovehiculului, acesta s-a arătat foarte cooperant.

„Nicio problemă!”,  a spus Andrew Tate, conform Observator.

Ulterior, bolidul a fost inspectat, cu ajutorul unui câine-polițist, însă nu au fost depistate substanțe interzise. După ce s-a asigurat că bărbatul nu are droguri în mașină, poliția i-a efectuat și un test anti-drog, care s-a dovedit a fi negativ.