Ucigașul dentistei din Brăila a fost prins! „Felicit poliţiştii care au rezolvat dificilul caz de crimă de la Brăila”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 iul 2024, 09:40

Ucigașul dentistei din Brăila a fost prins

Sursa: Facebook Pro Lider FM

În urmă cu patru zile a avut loc o crimă ce a terifiat întreaga țară, fiind vorba despre descoperirea cadavrului dentistei Marina Gavril în cabinetul acesteia.

După patru zile în care părea să anchetatorii nu aveau noi piste în căutarea criminalului ce i-a luat viața medicului stomatolog Marina Gavril, bărbatul ce a ucis-o pe dentistă a fost prins de autorități. 

Ucigașul dentistei din Brăila a fost prins

Polițiștii au reușit să îl prindă pe bărbatul de 39 de ani ce este principalul suspect în crima femeii de 41 de ani din Brăila, iar acesta are antecedente penale, infracțiuni comise în străinătate, fiind fratele unui traficant de droguri din Chercea, potrivit Pro Liber FM. Acesta a

fost prins pe stradă și a fost dus la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, după care urmează să fie dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. 

Bărbatul ce a fost dus la audieri în cazul uciderii dentistei din Brăila locuiește tot în Brăila și este de etnie romă. Acesta este tatăl a cinci copii și nu are un loc de muncă stabil, soția acestuia fiind plecată în străinătate la muncă.

Suspectul crimei ar fi locuit pe aceeași stradă unde medicului stomatolog Marina Gavril avea cabinetul stomatologic, iar acesta ar fi mers la victimă pentru a îi scoate o măsea, potrivit romaniatv.net.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Citește și: Soțul Marinei Gavril, dentista găsită moartă în propriul cabinet, este unul dintre suspecți. Ce au descoperit anchetatorii

”Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz de crimă de la Brăila, l-au identificat şi reţinut pe autorul crimei într-un timp remarcabil de scurt raportat la împrejurări.  Îi felicit şi le mulţumesc tuturor, le solicit să continue munca pentru protejarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor, pentru prevenirea încălcării acestora, depistarea şi reţinerea celor care le încălcă.

E important, de asemenea, că aparatul MAI şi al structurilor să comunice mai mult şi mai bine, pentru a explica acţiunile forţelor MAI şi a face cunoscute reuşite colegilor, pentru a creşte încrederea cetăţenilor în Ministerul Afacerilor Interne şi structurile sale, în lege şi ordine ”, a anunțat ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, într-un comunicat de presă

Primele imagini cu bărbatul ce a ucis-o pe dentista din Brăila

Potrivit unor surse ce cunosc cazul, polițiștii din Republica Moldova ar fi primit o imagine cu bărbatul ce i-ar fi luat viața medicului stomatolog Marina Gavril, aceasta fiind originară din Republica Moldova. Acest mesaj a fost trimis către toate unitățile de poliție moldovenești, alături de o pistă pe care merg polițiștii din România, cum că ucigașul femeii ar fi fost din Republica Moldova.

De la locul faptei lipsesc în continuare elemente esențiale pentru rezolvarea cazului precum arma crimei sau chiar telefonul mobil al victimei, iar situația nu este ajutată nici de lipsa camerelor de supraveghere și a sistemului de alarmă. Familia victimei a ridicat trupul neînsuflețit al victimei și a fost transportat în Republica Moldova pentru înmormântare.