Ucigașul Florentinei, tânărul de 24 de ani care și-a ucis iubita din gelozie, a fost internat la Psihiatrie: „Spunea că aude voci” Vasile Ștefan era dependent de substanțe interzise

Autor: Laura Macovei

Ucigașul Florentinei, tânărul de 24 de ani care și-a ucis iubita din gelozie, a fost internat la Psihiatrie: „Spunea că aude voci” Vasile Ștefan era dependent de substanțe interzise

Sursa: observator

Ies la iveală detalii șocante despre ucigașul Florentinei, tânăra de 21 de ani care a fost omorâtă de iubitul ei. Potrivit apropiaților acestuia, băiatul suferea de probleme mintale și era dependent de droguri.

Vasile Ștefan nu a putut să lase viciile de o parte nici măcar pentru Florentina. Tânăra a sperat până în ultima clipă că acesta își va reveni, însă loialitatea ei a avut un deznodământ tragic.

Vasile Ștefan, ucigașul Florentinei, a avut tentative de suicid

Călăul Florentinei a avut un trecut tumultos, acesta încercând de mai multe ori să își pună capăt zilelor.

Ba mai mult, acesta ajunsese chiar la Urgențe, însă medicii l-au lăsat să plece după o săptămână.

În trecut, a ajuns la Psihiatrie pentru consumul de substanțe interzise și tentative sinucigașe. Atunci, jandarmii montani au fost cei care l-au găsit pe acesta într-o pădure.

Citește și: Povestea incredibilă a unei femei care și-a pierdut logodnicul chiar în ziua nunții lor. Tânăra a aflat că bărbatul trăia o viață dublă, abia la câțiva ani după moartea acestuia

A fost adus acum aproximativ 6 luni din UPU Sibiu. A ajuns în camera noastră de gardă. A rămas internat voluntar. Ulterior, după cele 7 zile de spitalizare, a fost externat cu recomandări, însă putem spune că nu a respectat recomandările, pentru că nu s-a mai întors la noi în spital. Nu ştim dacă şi-a urmat tratamentul sau nu”, a transmis Mihaela Tănase, șef serviciu contagios, potrivit Observator.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Florentina a sperat că iubitul ei se va schimba

Cei doi tineri locuiau împreună de câteva luni, iar vecinii auzeau zilnic țipete și scandaluri din casa lor. Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea deznodământ.

Florentina a crescut fără părinți și spera să găsească iubirea de care nu a avut parte în iubitul ei.

Din nefericire, situația a fost una tragică.

Citește și: Cine este Florentina, tânăra de 21 de ani, care a sfârșit ucisă de iubitul cu probleme mintale: „Plâng întruna” A sperat până în ultimul moment că iubitul ei își va reveni

Bunicul Florentinei este răpus de durere și își strigă dorul după nepoata sa.

„Eu am crescut-o de la un an şi două luni. I-am fost şi mamă şi tată. Un suflet pierdut. Plâng întruna! Mama a plecat afară, în Italia.Tata la Sibiu. Erau despărţiţi. Tata nu se mai ocupa de ea, doar eu singur, de la un an şi două luni”, a declarat Mircea Mânzat, bunicul fetei.