Ucigasul lui Luchian Mihalea RAMANE dupa gratii. Judecatorii nu au fost impresionati de pledoaria sa

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 01:35

Chiar in aceste momente, ucigasul lui Ioan Luchian Mihalea asteapta sa vada daca va fi eliberat dupa 20 de ani de detentie! Noul cod penal, foarte controversat de altfel, i-a oferit o sansa nesperata de a scapa de condamnarea pe viata.

Iar condamnatul a facut tot ce i-a stat în putinta sa-i impresioneze pe judecatori. Nelu Florian Gavrila este la un pas de libertate. Si asta desi a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru ca l-a omorat in bataie pe celebrul dirijor Ioan Luchian Mihalea impreuna cu un complice, Ionel Paun.

Avocata barbatului care l-a omorat vestitul artist sustine ca acesta isi doreste mai mult decat orice libertatea.

Tocmai pentru a le demonstra judecatorilor ca merita sa fie iar liber, in perioada de detentia s-a pregatit pentru o noua viata. A facut cursuri de calificare.

Mai mult decat atat, Nelu Florain Gravrila s-a casatorit in inchisoare cu marea lui dragoste, pe care a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni. In fata judecatorilor, acesta a sustinut ca regreta fapta comisa si le-a cerut sa nu-l mai judece o data pentru aceeasi fapta.

Nu pot sa repar, orice as face! In 20 de ani am pierdut o familie, mama a intrat in coma si a murit cand m-au condamnat pe viata. Nu vreau sa profit in scopuri ascunse. Oamenii care au lucrat cu mine in penitenciar, eu sunt rezultatul muncii lor. Mi-am dorit sa fiu indreptat si acceptat de societate […] Imi doresc sa nu judecati fapta acum. Am fost condamnat o data!

Acestea au fost ultimele cuvinte ale condamnatului Nelu Florian Gavrila rostite in fata instantei.

Ionel Paun, complicele acestuia, va ramane, insa, dupa gratii. Instanta i-a respins cererea de eliberare conditionata. Le mai poate cere judecatorilor sa se razgadeasca abia dupa un an.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO101678##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.