Ucigașul Melissei, tânăra care și-a pierdut viața în Grădina Botanică din Craiova, a mărturisit motivul faptei: „Nu suportă să vadă oameni fericiți” Tatăl fetei a atacat duba în care se afla făptașul

Autor: Diana Bostan

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de tânărul care a ucis-o pe Melissa, în Grădina Botanică din Craiova

Sursa: Facebook

Tânărul care a ucis-o pe Melissa în Grădina Botanică din Craiova a făcut o mărturisire cutremurătoare. Elevul în vârstă de 17 ani a dezvăluit motivul șocant al crimei.

În cadrul procesului crimei de la Grădina Botanică, făptașul în vârstă de doar 17 ani a făcut o dezvăluire șocantă. Cel ce a ucis-o pe Melissa a dezvăluit motivul gestului său, stârnind revolta celor aflați în sala de judecată.

Ce mărturisire cutremurătoare a făcut criminalul de la Grădina Botanică din Craiova

În urma șocantei crime petrecute în vara anului trecut în Grădina Botanică din Craiova, unde Melissa, o adolescentă de 14 ani, a fost tragic ucisă de un elev al unui Liceu Militar, detalii noi și cutremurătoare ies la iveală

în urma procesului criminalului în vârstă de 17 ani. Părinții fetei, deja copleșiți de durere, se confruntă acum cu noi informații ce adâncesc rănile provocate de pierderea tragică a fiicei lor.

La un nou termen de judecată, joi, 29 februarie, procesul criminalului de la Grădina Botanică a fost marcat de mărturii cutremurătoare. Adolescentul de 17 ani, acuzat de uciderea Melissei, a șocat instanța cu o declarație neașteptată.

Potrivit spuselor sale, fapta ar fi fost premeditată, însă cu o nuanță surprinzătoare, el nu o cunoștea pe victimă înainte de tragicul eveniment. Această dezvăluire complică investigația și generează întrebări legate de motivele și circumstanțele exacte ale crimei.

Citește și: Mama Melisei a vrut să își ia viața imediat după înmormântarea fiicei sale! Ce mesaj a lăsat familiei! Noi detalii despre starea băiatului de 17 ani

În fața anchetatorilor, criminalul a făcut o mărturisire șocantă, recunoscând că avea intenția de a lua viața cuiva. Se pare că Melissa și iubitul acesteia au căzut victimele planurilor malefice ale tânărului, motivul fiind aparent invidie și incapacitatea de a suporta fericirea altora, conform informațiilor furnizate de antena3.ro. Potrivit aceleași surse, el ar fi declarat în fața instanței, faptul că: „ nu suporta să vadă oameni fericiți ”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Părinții Melissei au fost nevoiți să stea față în față cu criminalul

Într-un moment cu adevărat tragic, părinții Melissei au avut o întâlnire dureroasă cu criminalul fiicei lor în cadrul procesului. Momentele de suferință s-au amplificat când mama victimei, copleșită de durere, a încercat să părăsească sala de judecată, dar s-a prăbușit la pământ. Într-o reacție de urgență, aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Craiova pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

În același timp, tatăl Melissei a fost pur și simplu copleșit de emoții. Într-un moment de furie și disperare, acesta s-a năpustit asupra vehiculului care transporta criminalul fiicei sale. Eforturile jandarmilor și ale celor prezenți au fost necesare pentru a-l calma și a-l îndepărta de mașină.

În tot acest timp, colegii și prietenii Melissei au fost alături de familia îndurerată, adunându-se în fața instanței de judecată cu pancarte prin care cer pedeapsa maximă pentru individul responsabil de moartea prietenei lor. Aceste momente au adus în prim-plan durerea insuportabilă pe care familia și prietenii victimei o resimt în urma tragicului eveniment.

Citește și: Cum se simte tânărul de 19 ani care a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Atacatorul a fost arestat pentru 30 de zile

Într-o tragică după-amiază de 28 iunie 2023, Melissa și iubitul său, Emi, au fost înjunghiați în Grădina Botanică din Craiova. Emi, în ciuda rănilor grave, a supraviețuit după o perioadă de îngrijiri medicale intensive, dar Melissa, în vârstă de 14 ani, a pierit în urma acestui incident. Aceste evenimente au lăsat urme adânci în inimile celor apropiați, cauzând o suferință dureroasă și o traumă pe termen lung.