Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost prins. VIDEO - Cum l-au gasit cei de la SIAS

Autor: L.S.
Actualizat: 21 aug 2021, 12:15

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat un poliţist din Timiş, în timpul unei misiuni, a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45 în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare.

Arma cu care a fost ucis poliţistul a fost găsită asupra lui Lepa. El avea la brâu atât pistolul, cât 'şi o borsetă cu gloanţe, conform imaginilor din momentul capturării.

Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operatiuni speciale, impreuna cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră.

El a fost dus la spital cu o ambulanţă, iar in locuinţa în care se ascundea a fost gasit pistolul cu care a fost ucis poliţistul şi cartuşe, relateaza stirilekanald.ro

Citeste si: Puterea Dragostei. Medicii nu i-au mai putut salva viata. VIDEO- momentul tragic în care a MURIT! Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere! ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional

Citeste si: Raffaello de la Puterea Dragostei sparge norma: are masina de fite si vrea si gagica de fite. Pe cine crezi ca a pus ochii?

Citeste si: Cine a fost "VRAJITORUL" care a schimbat soarta omenirii: "Dati-mi un punct de sprijin si urnesc Pamantul din loc"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge.

În momentul capturării bărbtul nu a opus rezistenţă. El este rănit şi urmează să fie dus la o unitate medicală, apoi la audieri.

citeste continuarea pe stirilekanald.ro

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.