UDATE Solistul trupei "Goodbye to Gravity" are un ochi afectat! A fost operat, iar in prezent se afla in afara oricarui pericol

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 06:00

Andrei Galut, solistul trupei „Goodbye To Gravity”, este in prezent in afara oricarui pericol.

Andrei Galut, solistul trupei care a concertat la Club Colectiv in seara tragediei, a fost mutat de la Spitalul de Urgenta la Elias si dupa ce a fost operat se afla in afara oricarui pericol. El prezinta arsuri pe 45% din suprafata corpului, adica pe spate, pe frunte si pe maini. De asemenea, conform unor surse medicale, el prezinta arsuri si la un ochi, care i-a fost destul de afectat.

Solistul trupei care canta in Colectiv, in stare critica! A fost operat, acum este intubat si ventilat mecanic! Medicii sunt rezervati

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Andrei Galut, vocalul formatiei Goodbye to Gravity, este intubat si ventilat mecanic. Este la Terapie Intensiva, cu arsuri pe 45 la suta din suprafata corpului, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire, a spus cumnata sa.

( sursa wowbiz.ro)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.