Uğur Güneş, actorul care a jucat rolul Yilmaz în producția Mă numesc Zuleyha, transformare fizică spectaculoasă! Iată cum arată la un an de la retragerea sa din distribuția serialului!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2022, 16:38
ma numesc zuleyha Foto(5)

Ugur Gunes, alaturi de colega lui de platou, Melike Ipek Yalova, in serialul Ma numesc Zuleyha

Sursa: Captură KANAL D

Carismaticul Ugur Gunes face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.

Uğur Güneş are doar 34 de ani însă a acumulat aproape un deceniu de experiență în domeniul actoriei și se bucură de mare succes. Cu un talent uriaș și o carisma deosebită, Uğur Güneş a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele lui apariții pe micile ecrane în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și treptat l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Uğur Güneş, actorul care a jucat rolul Yilmaz în producția Mă numesc Zuleyha, transformare fizică spectaculoasă

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor Uğur Güneş încă din anul 2019 în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat magistral rolul Yilmaz, un tânăr ambițios și dornic să lupte pentru marea lui dragoste. Însă tânărul actor a părăsit serialul spre finalul sezonul al treilea, spre marea dezamăgire a telespectatorilor care și-ar fi dorit să îl urmărească până la final alături de iubita lui Zuleyha.

Citeste si: Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mărturisiri incendiare despre cea mai intensă și dificilă scenă de dragoste filmată în cadrul producției!

La scurtă vreme după ce și-a încheiat colaborarea cu echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, Uğur Güneş a fost cooptat într-un alt serial de amploare, de această dată unul de epoca, intitulat Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege), în care a jucat alături de superbă actrița Esra Bilgiç.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La începutul acestui an, carismaticul actor Uğur Güneş a participat la Gala Premiilor Murex D’or, ce s-a desfășurat în Dubai, acolo unde i-a fost înmânat Premiul pentru cel mai bun actor al anului. Acest premiu s-a adăugat în palmaresul celebrului actor și vine să-i confirme talentul uriaș și dăruirea lui pentru profesie.

Dincolo de platourile de filmare, tânărul actor Ugur Gunes continuă să fie la fel de discret în ceea ce privește viață lui personală. De curând, acesta a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedită în care apare cu un look schimbat față de cum arată în urmă cu aproximativ un an.

Citeste si: Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție spectaculoasă pe covorul roșu în Dubai, alături de o femeie superbă! Ce distincție a primit celebrul actor Uğur Güneş!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.