Uğur Uzunel, actorul care joacă rolul Esat Bilen în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent carismaticul actor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mai 2024, 15:47

Uğur Uzunel, un actor talentat si apreciat in Turcia

Sursa: Instagram Uğur Uzunel

Cine este și câți ani are Uğur Uzunel, care dă viață personajului Esat Bilen, în noul serial “Vinovați de iubire”, transformare radicală de look! Iată cum arată în prezent chipeșul actor!

Uğur Uzunel se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia și continuă să își surprindă fanii cu noi roluri magistral interpretate în producții de succes. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul actor încă din anul 2018, în serialul "Dragoste și ura", în care a jucat rolul Ismet, iar din 9 mai va reveni la Kanal D, în producția “Vinovați de iubire”, în care va da viață personajului Esat Bilen.

Cine este și câți ani are Uğur Uzunel, care da viață personajului Esat Bilen, în noul serial “Vinovați de iubire”

Uğur Uzunel s-a născut în anul 1988, în Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârsta de 18 ani, când a hotărât să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile. În anul 2010 acesta a absolvit Facultatea de Teatru, în cadrul Universității "Dokuz Eylul" și a devenit actor cu drepturi depline și dornic să evolueze pas cu pas spre cele mai înalte culmi ale celebrității.

Citește și: Cine este și câți ani are Metin Coşkun, actorul care va da viață personajului Hikmet Derenoğlu, în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins renumitul actor alături de familia sa

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În anul 2010 a debutat pe scena Teatrului din Bornova, unde a jucat vreme de nouă ani.

În anul 2006 talentatul actor a fost cooptat în distribuția filmului artistic Kumdan Kale, în care a jucat un rol secundar, iar în anul 2012, ambițiosul actor a fost selectat să joace în serialul Ağır Român Yeni Dünya, care i-a deschis drumul spre noi oportunități în carieră. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte și care i-a adus un succes răsunător este producția “Vinovați de iubire”, în care a dat viață personajului Esat Bilen.

Uğur Uzunel din noul serial “Vinovați de iubire”, transformare radicală de look

Dincolo de cariera fulminantă și de reușitele colosale, Uğur Uzunel nu a avut parte de același succes și pe plan personal, deoarece a trăit multe dezamăgiri sentimentale, iar în prezent acesta își caută încă perechea și speră că într-o bună zi să își întemeieze propria familie alături de femeia visurilor sale.

Citește și: Atilla Şendil, actorul care va da viață personajului Memduh, în noul serial “Vinovați de iubire”, apariție de senzație pe covorul roșu alături de colegii săi

Când nu se află pe platourile de filmare, carismaticul actor Uğur Uzunel este foarte activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât din timpul ședințelor foto, cât și din arhivă personală.

De curând, acesta a postat câteva imagini de senzație, spre uluirea fanilor săi, deoarece și-a făcut apariția cu un look schimbat si cu un nou stil vestimentar.

 


În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.