Ugur Yesil, CEO Kanal D, si Fatih Salis, Director Stiri si Productii Interne Kanal D, premiati de publicatia „Hayat”

Autor: D.I.
video Foto(5)

Kanal D a fost premiat aseara, la  evenimentul aniversar al implinirii a 20 de ani de existenta a publicatiei „Hayat”, ziar al comunitatii turce din Romania.

Kanal D a fost premiat aseara, la  evenimentul aniversar al implinirii a 20 de ani de existenta a publicatiei „Hayat”, ziar al comunitatii turce din Romania. Intr-o atmosfera solemna, ce a reunit ziaristi, oameni de afaceri, reprezentati ai unor institutii importante, au fost premiate personalitati care s-au remarcat prin activitatea desfasurata in domeniul in care activeaza. La eveniment a fost prezenta Excelenta Sa Füsun Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia in Romania.  

Ugur Yesil, CEO Kanal D si Executive Board Member Kanal D, a primit distinctia pentru investitii performante – Kanal D si Radio Impuls, iar Fatih Salis, Director Stiri si Productii Interne Kanal D, a fost premiat pentru activitatea performanta in cadrul statiei. Alaturi de acestia, s-au aflat si vedete ale statiei si persoane din managementul Kanal D.

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil! Celebrieties”, Ilinca Obadescu, prezentatoarea Stirilor de pranz Kanal D din timpul saptamanii,  Cosmin Cernat, prezentator „FanArena” si Cristina Sava, Director de Comunicare si Marketing Kanal D, au fost prezenti la aceasta celebrare a legaturii stranse intre Romania si Turcia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.