Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International, premiat cu distinctia “Omul Anului in Fortele Navale”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 12 feb 2024, 04:50

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International, a fost premiat la Gala “Omul anului in Fortele Navale”, eveniment prestigios organizat de Fortele Navale Romane.

Gala, ce a avut loc joi, 11 mai, la Constanta, in prezenta Ministrului Apararii Nationale, Angel Tîlvăr, a reunit profesionisti ai acestui domeniu strategic, personalitati ale institutiilor statului, reprezentanti ai mass-media din Romania. Au fost celebrati in cadrul galei atat profesionistii din cadrul Marinei Militare Romane, cat si personalitati civile, care au contribuit la sustinerea activitatilor desfasurate de Fortele Navale Romane.

Citește și: Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media Internațional, premiat pentru Inovație în Media, la Gala Capital- Excelență în Management 2023

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International, premiat cu distinctia “Omul Anului in Fortele Navale”

Distinctia „Omului Anului” i-a fost inmanata lui Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International, la categoria „Alaturi de Fortele Navale”.

“Este un premiu care ma onoreaza, multumesc pentru aceasta distinctie si in numele echipei mele. Dogan Media International este mereu alaturi de intreaga comunitate, de institutiile statului si de domeniile strategice pe care acesta le reprezinta, fie ca este vorba despre educatie, aparare sau sanatate.

Misiunea noastra, ca entitate media, este aceea de a fi in slujba oamenilor si asta vom face in continuare, cu buna credinta, echilibru si profesionalism”,
a spus Ugur Yesil.

Citește și: Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, premiat pentru “Inovație și leadership în industria media”, la Gala Business Review Awards

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Printre cei prezenti la eveniment s-au mai aflat Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, dar si persoane cheie din managementul Grupului – Cristina Sava, Director de Marketing si Comunicare Dogan Media International, si Fatih Salis, Director Stiri si Productii Interne Dogan Media International.

Dogan Media International, prin toate proprietatile sale, Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls si Divizia Digital, isi continua menirea nobila de a aduce publicului informatia relevanta, din diferite domenii de interes major pentru societate in ansamblul acesteia.

Citește și: Intalnire la nivel inalt! Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D si Radio Impuls, si Excelenta Sa, Doamna Fusun Aramaz, Ambasador al Republicii Turcia in Romania, reuniune ce precede predarea mandatului diplomatic de patru ani

 

Taguri: