Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, premiat pentru “Inovație și leadership în industria media”, la Gala Business Review Awards

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 dec 2023, 03:30

Aseară, în cadrul Galei Business Review Awards, Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, a fost premiat pentru Inovație și leadership în industria media din România.

Evenimentul prestigios, organizat la aniversarea celor 25 de ani de când publicația există pe piața românească, a adus pe covorul roșu reprezentanți ai celor mai de succes companii din România, personalități cheie din Guvernul României, antreprenori, oameni de media.

Citește și: Ugur Yesil, CEO Kanal D şi Radio Impuls, premiat pentru leadership performant la Gala Premiilor Financial Intelligence Hall of Fame

Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, premiat pentru “Inovație și leadership în industria media”, la Gala Business Review Awards

Premiul acordat lui Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls, vine la puțin timp de la împlinirea, pe 1 martie, a celor 16 ani de existentă a Kanal D, și de la anunțul că Grupul Dogan Media Internațional se dezvoltă prin lansarea, pe 2 aprilie, a noului post TV – Kanal D2.

Distincția a fost ridicată în numele lui Ugur Yesil de Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Kanal D, Kanal D2 și Radio Impuls.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Intalnire la nivel inalt! Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D si Radio Impuls, si Excelenta Sa, Doamna Fusun Aramaz, Ambasador al Republicii Turcia in Romania, reuniune ce precede predarea mandatului diplomatic de patru ani

Dogan Media Internațional a intrat pe piața din România în 2007, odată cu lansarea televiziunii Kanal D, iar în cei 16 ani și-a consolidat poziția, devenind un Grup media integrat, un centru creativ, ce oferă conținut diversificat, disponibil pe TV (Kanal D și, din 2 aprilie, Kanal D2), Radio (Radio Impuls) și Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro și canalele de YouTube WOWNews și TheXclusive). Kanal D2, un nou pas strategic al Grupului, va emite din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”, cu o ediție specială, în premieră, de la ora 19:00.

Dogan Media Internațional, prin Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls și divizia Digital, va aduce în continuare conținut de calitate și plusvaloare pentru piața media din România, prin intermediul unei perspective fresh, inovative.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.