Ugur Yesil, General Manager Kanal D: „Remarc spiritul critic al publicului din Romania”

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2017, 11:04

Astazi, 1 martie, Kanal D aniverseaza primul sau deceniu in Romania. A fost o perioada in care brandul a crescut, uneori chiar spectaculos, consolidandu-si pozitia intr-un mediu extrem de concurential.

De cativa ani, Kanal D se mentine in top trei televiziuni din Romania si reuseste, pe langa lansarea  de productii turcesti ce i-au adus notorietate, sa-si impuna propriile formate. Ce urmeaza in 2017? „Vom sarbatori intreaga luna martie, vom avea editii aniversare, urmeaza sa lansam si alte proiecte in martie. Vor fi foarte multe surprize frumoase si in urmatoarele luni, ii invitam pe telespectatori sa fie cu ochii pe noi in continuare!”, a dezvaluit Ugur Yesil- General Manager Kanal D, intr-un interviu pentru EVZ.

- Evenimentul zilei: Privind in urma cu 10 ani, in ce context ati ajuns sa va alaturati echipei Kanal D?

- Ugur Yesil: La acea vreme tocmai imi terminam contractul cu un grup turcesc care isi desfasura operatiunile in Romania si ma aflam pe punctul de a lua o decizie referitoare la ce urma sa fac in viitor. As fi putut sa imi prelungesc acel contract in Romania sau as fi putut sa ma intorc in Turcia, la holding.

Intre timp, am aflat din presa ca grupul Dogan Media planuia sa deschida o televiziune in Romania si ma gandeam ca va fi o intrare interesanta pe piata. Coincidenta sau destin, in timp ce ma aflam in Austria, in vacanta, am fost contactat de reprezentantii Dogan pentru pozitia de CFO. S-a intamplat totul foarte firesc, practic, am fost primul angajat al Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intr-o

prima faza, cu ajutorul unei echipe din Turcia, am pus bazele noului business pe piata media din Romania.  Pentru mai mult de un an am fost atat CFO, cat si manager al tuturor operatiunilor: am facut angajari, am creat o structura functionala si am stabilit fluxul procedurilor.

- Care a fost prima impresie?

- Ugur Yesil: Cititi interviul complet pe evz.ro.

 

Taguri: