UIMITOR! Berea iti mentine organismul viguros la batranete…insa trebuie sa bei cel putin 72 de litri pe ZI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 08:45

Pare un studiu facut de cei care adora berea, insa potrivit expertilor, aceasta bautura chiar iti fortifica organismul.

Un studiu facut de Universitatea Tokushima din Japonia a gasit in bere un ingredient care ajuta ca tesutul muscular sa nu se deterioreze in timp.
Substanta cunoscuta drept prenylnarigenin (8-PN), din bere impiedica atrofierea muchilor. Testele s-au facut pe soareci care au avut reactii diferite si cele asteptate de catre cercetatori.

In afara caloriilor pe care le contine, berea are si alte beneficii in ce priveste sanatatea. Bautura contine anumiti antioxidanti naturali si vitamine care previn bolile de inima.
Berea neagra este mai sanatoasa deoarece contine minerale esentiale si fier si are si mai multi antioxidanti decat celelalte tipuri.

Oamenii de stiinta vor ca in viitorul apropiat sa descopere o pastila care sa reduca efectul imbatranirii in ce priveste mobilitatea la o varsta inaintata. Asta nu inseamna c acum trebuie sa bem atata bere incat sa cadem cu capul pe mas aca sa avem masa musculara imbunatatita.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.