Uimitor! Cum arata Bernadett la 15 ani. Cat de dragalasa era noua concurenta de la "Puterea Dragostei"

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 15:40

Cea mai noua concurenta de la "Puterea Dragostei" era tare dragalasa in adolescenta! Iata cum arata Bernadett la 15 ani!

Bernadett, cea mai noua fata intrata in casa dragostei, este deja luata cu asalt de baieti. Toti au vrut sa afle lucruri despre ea si sa o cunoasca, fapt care a trezit gelozii in randul fetelor de la" Puterea Dragostei". Criticata si comentata de toate celelalte concurente, Bernadett a ramas impasibila si a zambit tuturor.

Tanara este din Targu Mures si a venit in casa dragostei cu speranta ca-si va gasi sufletul pereche.

In varsta de 21 de ani, Bernadett nu poate trece neobservata pentru ca emana feminitate si este cu adevarat o bomba sexy.

Citeste si: Bernadett e o BOMBA sexy! Cum arata noua concurenta de la "Puterea Dragostei" cand renunta la haine

Citeste si: SOC! Ce facea Larisa de la "Puterea Dragostei" in fata camerelor, in urma cu noua ani! Nu o sa-ti vina sa crezi ce talent are

Dar iata cum arata Bernadett la 15 ani, pe vremea cand era o pustoaica:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mărturii emoționante ale românilor care n-au mai putut să voteze: „În 50 de ani de viață nu m-am simțit atât de umilit!”

Citeste si: HOROSCOP rune 27 mai- 2 iunie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au parte de schimbări importante, Capricornii trebuie să-și facă bagajele

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.