UIMITOR! Desi este PARALIZATA, picteaza adevarate opere de arta folosindu-si ochii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 18:35

O mama paralizata de la gat in jos practic a primit o a doua sansa la viata datorita unui calculator care ii recunoaste miscarile ochilor.

Sarah Ezekiel, care a fost diagnosticata cu o boala motorie neuronala, foloseste incredibila tehnologie pentru a vorbi, a trimite mailuri si a-si contacta prietenii si familia.

 

Tot datorita calculatorului minune femeia a putut sa isi continue hobby-ul, si anume pictura, si chiar are un asemenea succes incat are propria expozitie.

 

"Totul a fost complet normal pentru mine pana la varsta de 34 de ani.

Eram o sotie fericita, aveam deja o fetita si eram insarcinata cu al doilea copil. Eram fericita, nu imi doream mai mult. Insa in luna februarie a anului 2.000 am observat ca am o slabiciune in bratul stang si ca incep sa vorbesc din ce in ce mai greu. Doua luni mai tarziu am fost diagnosticata cu o boala motorie neuronala. Am fost devastata, totul s-a intamplat atatd e repede", a declarat Sarah Ezekiel, care acum are 46 de ani.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Lumea mea s-a ruinat.

Sotul m-a parasit, nu puteam sa am grija de mine sau de copii, am intrat in depresie. Nu ma asteptam ca viata mea sa se schimbe atat de tragic. M-am adunat insa si usor usor am facut tot ce e posibil pentru a reveni la normal", a adaugat ea.

 

Sarah Ezekiel isi vinde picturile online si strange bani pentru a ajuta persoanele care sufera de aceeasi boala.

In acest sens a pus si bazele unei organizatii nonguvernamentale.

 



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard05-4348132ca32d753a0b7a5a4f38828ff2.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard07-b0756c381d82720cf8caa0a9435d630c.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard08-91992d8f9f3abe95babf8cb48bc273ba.jpg