Uimitor! Iata cu ce se ocupau inainte sa ajunga vedete VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:17

Vi s-a intamplat ca acum niste ani sa opriti la semafor si sa exclamati „Ia uite ce frumusel e spalatorul asta de parbrize”?! Sa stiti ca era el... Radu Vâlcan, actualmente vedeta tv, in trecut salahor! Actorul putea fi intalnit in cele mai mari intersectii din Bucuresti, cu lichidul de parbriz intr-o mana si cu o carpa in cealalta.

"Am castigat primii bani din spalatul parbrizelor prin intersectii. Cu ce obtineam plecam in Vama Veche in fiecare weekend. Am lucrat si in restaurant, in constructii, sau am vandut ziare”, a declarat cel care acum este unul dintre cei mai sexi barbati din Romania. NE PLACE de Radu Valcan, pentru ca nu se fereste sa recunoasca faptul ca a inceput de jos.

Oana Roman cauta un nou baietel pe care sa-l alapteze la pieptul ei generos! Dupa ce a fost parasita de Alexandru Avram, care a pus ochii pe mult mai firava Ramona Gabor, Onuca a ramas cu ochii in
soare. Asa ca a pornit la vanatoare de noi juni pe care sa-i domine in asternuturi. Si-a dorit un student, drept urmare a aterizat in juriul concursului Mister Universitaria, fiind sigura ca va avea ce admira toata seara. N-a picat nimic, dar pentru ca iesirea ei la „pescuit de prospaturi” ne miroase a disperare... Oana Roman NU NE PLACE!

A fost „Saptamana vrajitoarelor”! Vanessa si Melissa, ghicitoarele acuzate de Oana Zavoranu ca ar fi jupuit-o de o jumatete de milion de euro, au chiar si pagina de Facebook.
Se pare ca cele doua isi ademeneau clientii prin mesaje private. Nici Inna n-a scapat de ele. Cantareata a fost avertizata ca o sa i se intample ceva rau, la ceas de seara. Buhuhu!!! Inna nu le-a luat insa in serios. „Ultima oara cand am fost la vrajitoare, mi-am facut revizia la matura zburatoare, dar am fost putin dezamagita de coada mare la care a trebuit sa astept. Un astfel de subiect nu poate decat sa ma distreze", a declarat vedeta...
de care NE PLACE, pentru a fost suficient de desteapta incat sa nu-si puna mintea cu cele doua zane ale lui Satan! Buhuhu!

 

Taguri: