UIMITOR. Un baietel s-a ales doar cu rani usoare dupa ce a cazut in gol de la etaj

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Este un miracol faptul ca mai este inca in viata, dupa ce a cazut in gol de la etajul 4. Vorbim de un copil de nici 4 ani, care a iesit pe fereastra si s-a prabusit.

Mama copilului iesise din scara blocului sa mearga la serviciu, copilul a plans dupa ea si a incercat sa o priveasca de la geamul balconului, si-a pus un scaun, insa, a alunecat pe fereastra. Mai bine de 12 metri a cazut in gol, norocul lui a fost ca a picat chiar pe planseul extinderii de langa bloc.

Copilul nu era singur in casa in momentul in care a cazut, ci era cu tatal lui.

Desi se afla la doar cativa pasi, barbatul n-a mai apucat sa il prinda. „ Erau cu tatal lor acasa, ii imbraca sa ii duca la cresa, am auzit numai galagia pe scara si am zis "Doamne, ce s-a intamplat? ”, povesteste un martor.

Se joaca mereu impreuna, se plimba cu parintii, si intotdeauna cu ei, nu ii lasa singuri ”, spun vecinii.

O ambulanta l-a dus pe micut imediat la spital. „ Este un caz ultrafericit, o cadere de la o astfel de inaltime se soldeaza cu mai multe leziuni, este copil, poate este si mai elastic. In cazul de fata, avem o situatie extrem de fericita in care s-a soldat cu fractura de mandibula ”, spune doctorul Vasile Pop.

Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului vor face si ei cercetari in acest caz, pentru a vedea daca a fost sau nu vorba de neglijenta din partea parintilor.
Si politistii vor sa se lamureasca daca parintii pot fi trasi la raspundere pentru trauma suferita de copil.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO105750##

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.