Uita de medicamente! Trateaza laringita si racelile simple cu un ceai minune

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 15 oct 2020, 21:45

Stefan Manea, homeopat si specialist in tratamente naturiste, a dezvaluit la "Draga mea prietena" ce planta minune te ajuta sa scapi de raceli in sezonul rece.

##VIDEO85731##Toamna este sezonul racelilor, al virozelor sau laringitelor. Asta pentru ca in acest anotimp se inmulteste in mod pregnant un anume tip de bacteri care favorizeaza inflamatiile aparatului respirator superior. Majoritatea dintre noi ia medicamente, insa specialistul Stefan Manea, homeopat, recomanda ceaiul de busuioc.

Busuiocul nu este degeaba o planta biblica! proprietatile lui curative sunt cunoscute de mii de ani. Busuiocul nu a fost intamplator ales de preoti pentru ritualurile religioase.

Planta are proprietatea de a steriliza atat, aerul dintr-o incapere, cat si lichidele, mai ales apa. Insa pentru a avea proprietati magice, busuiocul trebuie recoltat in perioada de inflorire.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.