"Uita-te si tu ce fata de vrajitoare ai!" Lorena si-a ingrozit partenerul in drum spre restaurant! Ce i-a spus barbatului de a vrut sa sara din masina

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 17 sep 2020, 21:55

Incantati de felul in care a decurs discutia la paravan, in cadrul emisiunii, Lorena si Stefan erau nerabdatori sa ajunga si la o intalnire privata, pentru a se cunoaste mai bine, insa planurile lor au fost spulberate.

Aflati in drum spre restaurantul in care urma sa aibe loc intalnirea privata, Lorena si Stefan au inceput sa se contrazica din senin pe tema unui hobby practicat de aceasta. Vizibil deranjat de pasiunea pentru cristale a Lorenei, Stefan a incercat sa o determine pe tanara sa renunte de dragul relatiei lor la acest lucru.

“Ai zis tu ceva la un moment dat de niste cristale, mi se pare! Cu cristalele alea nu faci ceva cu care sa ma influentezi? Poate vrei sa schimbi ceva la mine ce nu ti-ar placea! Tu ai alea si poti sa ma

manipulezi pe mine! Scapa de ele, arunca-le pe geam! Daca vrei sa fii cu mine trebuie sa renunti! Uite ce fata de vrajitoare ai, cred cat u faci vraji!, a zis speriat Stefan.

 

Insa insistenta pretendentului ei nu a facut decat sa o inversuneze si mai mult pe Lorena, care i-a raspuns categoric ca nu va renunta nici gand la pasiunea sa, explicandu-i ca acele obiecte sunt benefice pentru locuinta si nu se pot face farmece cu ajutorul lo rasa cum isi imagina acesta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Eu nu cred in farmece, Stefan bate campii! Stefan a ramas cu sechele din cauza fostei lui iubite! A incercat sa ma schimbe, nu vreau sa fac niciun compromise cand iubesc! Stefan regret ca te-am cunoscut! Nu trebuia sa ne intalnim!,

a subliniat Lorena.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.