„Uitați frumusețe aici. Te măriți?”. În ce ipostază incredibilă a apărut iubita lui Culiță Sterp! Artistul a fost topit când a văzut-o

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 iun 2023, 11:26

Artistul a fost topit când a văzut-o

Sursa: Facebook Culiță Sterp - colaj Kanal D

Culiță Sterp și iubita lui au mers la un botez aseară și au reușit să capteze atenția tuturor. Mai mult decât atât, artistul și-a ridicat în slăvi partenera superbă.

Culiță Sterp și iubita lui au mers aseară la un botez, motiv pentru care tânăra mămică s-a aranjat temeinic pentru această ocazie specială. Când a văzut-o atât de superbă, artistul nu s-a putut abține să nu spună ceva. 

În ce ipostază incredibilă a apărut iubita lui Culiță Sterp

Când iubita lui Culiță Sterp a ajuns la masă, artistul s-a topit de-a dreptul și nu s-a abținut din a o complimenta pe cea care i-a furat inima! 

Înainte de eveniment, Culiță Sterp și logodnica lui au mâncat în oraș. Când a văzut cât de frumoasă este iubita lui, n-a putut să se abțină din a-i complimenta frumusețea, în stilul său caracteristic, glumeț. 

Citește și: Sărbătoare mare în familia Sterp! Nici bine nu a născut, că Ileana Sterp a organizat o petrecere de zile mari în cinstea micuței Carla, care a împlinit 2 ani. Culiță Sterp a făcut publice primele imagini de la fericitul eveniment

„Ia uitați frumusețe, ia uitați. Te măriți? Ce frumoasă ești!”, i-a spus Culiță Sterp partenerei sale. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Logodnica lui Culiță Sterp a fost criticată pentru greutatea ei

Logodnica lui Culiță s-a lovit, din nou, de comentariile mai puțin frumoase ale oamenilor din mediul online, dar nu s-a lăsat afectată de ele.

Tânăra mămică și-a exprimat punctul de vedere în ceea ce privește importanța aspectului fizic într-o relație.

„Ar trebui să mai dai jos puțin, nu e cu supărare! Dar, la cum arată soțul tău, sigur s-ar uita după altele”, a fost mesajul primit. Aceasta a reacționat imediat, spunând că nu felul în care arăți este important într-o relație, ci alte lucruri sunt cele care te fac să fii persoana potrivită pentru partenerul tău.

Citește și: Culiță Sterp și-a surprins fiul în lacrimi: „Ce mă fac?”. Artistul a fost vizibil afectat de acest lucru

„Oare când multe sau cele mai multe dintre femei vor înțelege că nu kg sau aspectul fizic vor ține lângă tine un bărbat? Nu dezbat de obicei acest subiect în online, deși poate ar trebui, că sunt urmărită de multe tinere și nici nu o să le dau tag femeilor ce mi-au scris, că dacă aș da, ați înțelege de ce frumusețea vine din interior.

 

Aș vrea doar să înțelegeți că sunt atâtea fete care suferă din cauza asta și iau măsuri drastice sau nu postează needitate, fără filtre încercând să pară perfecte. Legat de «bărbatul de lângă mine» cred că sunt un exemplu că da, nu corpul perfect îl ține lângă tine, nici fața și că în toți anii ăștia, și-ar fi găsit una model, dar uite-mă aici, cunoscându-mi cu adevărat valoarea pe care o aduc și care îmi iese prin toți porii (fără modestie), aici mă refer la calitățile și defectele care se reflectă în atitudine,

suflet, înfățișare, creier, etc”, a postat iubita lui Culiță Sterp, pe Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.