„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu

Autor: Diana Ghita

Ea este femeia al cărei cadavru a fost aruncat în râu, într-o valiză

Sursa: Mirror; Metropolitan Police

Aminan Rahman, un bărbat de 46 de ani, riscă să fie condamnat la închisoare pe viață după ce a fost găsit vinovat de uciderea soției sale, Suma Begum, în vârstă de 24 de ani, într-un apartament din estul Londrei, pe 29 aprilie 2023, scrie Mirror.

După ce a sugrumat-o pe Begum în prezența celor doi copii ai lor și în timp ce se afla pe apel video cu amantului ei, Rahman i-a pus cadavrul într-o valiză și l-a aruncat în râul Lea, un afluent al râului Tamisa, din Marea Britanie.

Citește și: O adolescentă de 17 ani a fost ucisă de iubitul său într-un hotel din București. Tânăra i-ar fi spus că vrea să se despartă

Amantul femeii a dezvăluit detalii tulburătoare despre momentul în care a fost ucisă

Amantul, Shahin Miah, a fost martor la crimă printr-un apel video, apel care s-a întrerupt brusc după ce s-au auzit-o pe femeie țipând de trei ori. Miah, care locuia, la acea vreme, în Emiratele Arabe Unite, a înregistrat scena de coșmar și le-a prezentat-o polițiștilor.

În instanță, Miah a plâns și a descris cum Rahman a amenințat-o pe Begum că o va ucide în timp ce ea se afla pe pat.

Cu ajutorul unui interpret, Miah a relatat: „Ea a vrut să fugă și apoi a apucat-o de gât”. Mărturiile și înregistrările furnizate de Miah au fost esențiale în procesul împotriva lui Rahman.

În plus, după ce a comis crima, Rahman l-a sunat pe Miah și l-a amenințat, și pe el, cu moartea: „Uite, am ucis-o și acum tu urmezi”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Când va fi condamnat Aminan Rahman pentru uciderea soției

Ulterior, ucigașul a fost surprins de camerele de supraveghere de pe străzile Londrei în timp ce arunca valiza cu cadavrul soției sale în râul Lea. Valiza a fost descoperită pe malul râului după 10 zile, iar dovezile video au confirmat implicarea sa directă în acest act macabru.

Suma Begum l-a cunoscut pe Shahin Miah pe TikTok în 2021, la aproximativ un an după ce se mutase cu Rahman.

Femeia nu se simțea fericită în căsnicia ei și își dorea să divorțeze. În timpul unui proces de o lună, juriul a deliberat timp de patru ore și 27 de minute pentru a-l găsi pe Rahman vinovat de toate acuzațiile care i-au fost aduse.

Citește și: „Cum să primească doar sentința asta?”. O femeie din Marea Britanie își strigă durerea, după ce bărbatul care i-a luat viața fratelui său a primit o pedeapsă catalogată drept „insultă”

Sentința lui Rahman va fi pronunțată pe 31 iulie, iar el riscă închisoarea pe viață. Conform sursei citate, Rahman nu a arătat niciun semn de remușcare în timpul procesului, iar probele video, mărturiile martorilor și înregistrările apelurilor au fost foarte importante pentru a stabili condamnarea sa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.