Uite care-i vinul preferat al Principesei Margareta!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:55

Vinul din nordul Olteniei a ajuns pe masa Casei Regale.

Principesa Margareta si-a lansat astazi propria ei marca. Nobila licoare, care ii poarta numele, provine din podgoriile Domeniul Coroanei Segarcea, unul dintre furnizorii de nadejde ai familiei regale.


Rosu ca rubinul sau alb precum cristalul, vinul de segarcea a fost alaturi de regii României la toate marile receptiile diplomatice. Se spune ca licoarea provenita din vinoteca Domeniului Coroanei, instituita de Carol I, in anul 1884, era preferata Reginei Maria.


Dupa mai bine de o suta de ani, vinul va purta numele Principesei Margareta si va ocupa un loc de cinste pe masa regala de acum incolo.


Familia regala e convinsa ca licoarea de la segarcea va fi pe gustull musafirilor din strainatate, care vor calca pragul palatului elisabeta sau a a domeniului de la Savarsin...si care trebuie sa stie mai multe despre romania...

Si daca tot vorbim de musafiri, unul dintre cei mai prezenti in romania este printulul charles al marii britanii, indragostit pana peste cap de plaiurile mioritice...
Cat priveste zvonurile din presa tabloida ca in tinerete, principesa margareta ar fi fost la un pas de logodna cu Printul Charles, mostenitoarea Regelui Mihai le infirma si spune ca mai degraba au fost tovarasi de joaca in copilarie.

Peste 30 de firme si persoane sunt furnizori oficiali ai Casei Regale a României. Titlul de furnizor este conferit persoanelor sau companiilor care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an.
Distinctia este oferita pe o perioada de trei ani.



 

Taguri: